Skibindinger

SKIBINDINGER HOS ONE OPEN SKY

Alle bliver begejstrede for nye ski, men hvad der ofte overses, er vigtigheden af skibindinger. Skibindinger holder ikke bare dine støvler fastgjort til dine ski, den vigtigste del af deres job er faktisk at give slip og frigøre fra dine fødder, før du skader dig selv. På grund af dette er skibindinger faktisk en temmelig kompleks del af skiudstyr, og det er vigtigt at sikre, at du får den bedste ski binding til dig, der fungerer sammen med både dine ski og skistøvler for at holde dig skadesfri.

Hvis du ikke allerede har en idé om, hvor du skal starte, kan du kontakte vores kundeservice til et møde. Vi vil hjælpe dig til at finde hvilke bindinger der fungerer bedst med dine ski og støvler baseret på din vægt, højde og evne som skiløber. Derfra kan du indsnævre dine muligheder og finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig.

Ønsker du at komme ud og udforske backcountry uden problemer? Vi har et komplet udvalg af AT og alpine touring ski bindinger designet til at bære dig både op ad bakke og ned.

Når du bygger dit nye ski-setup, skal du ikke overse bindingerne. Vi har et komplet udvalg af muligheder for alle, fra racere til backcountry purister. Vi er en komplet butik med alt fra komplette ski- og bindings opsætninger til overtøj og tilbehør - køb alt på ski hos One Open Sky. Har du spørgsmål? Kontakt vores team af eksperter.