Salomon

Historien om Salomon

Salomon har spillet en markant rolle inden for skiløb siden 1947. Som brand blev Salomon skabt i 1947, hvor det hele begyndte med savklinger, men i dag er Salomon nok et af de mest velkendte brands verden over. I 1957 skabte de Salomon bindingen, ’le lift’, som hurtig blev omdrejningspunkt for skiløbet verden over, og som gik hen og erstattede den ellers velkendte læderskibinding. Salomons passion for outdoor sport, nye teknologier og ordentligt håndværk har altid kunne afspejles i deres produkter. De er i dag blandt de største brands, som leverer udstyr til skiløb, snowboarding, adventure racing, hiking, løb og faktisk alt hvad der indbefattes i begrebet ’outdoor’.  

 

Stort udvalg af Salomon hos One Open Sky

Hos One Open Sky har vi et enormt udvalgt inden for Salomon, som er håndplukket efter den bedste kvalitet og performance. Her på siden kan du finde de nyeste produkter, som Salomon har udviklet, hvor bl.a. Skijakker, ski, goggles, skihjelme og skibukser er nogle er vores favoritter. Salomons udstyr til skisporten er kendt for kvalitet og foranderlige teknologier, som giver dig en bedre dag på bjerget. Salomons skijakker er kendt for MotionFit teknologien, som giver ekstra responsivitet og et fleksibelt design når bjerget og skiteknikken skal udfordres. Blandt Salomons skistøvler finder du også den populære Quest model. Quest er blevet udviklet med det formål at tilbyde en 100% custom skal teknologi, som er lavet mod performance og den perfekte pasform til både skiløb og vandring. Du finder også et bredt udvalg af skiundertøj fra Salomon, som kan bruges til alt slags sport. Salomon tilbyder letvægt midlayeren til alle sportsgrene om det er til en løbetur i morgenkulden, eller hurtige ture ned af skibjerget.   

 

Fokus på materialer, god kvalitet og flotte designs

Salomons mange år i outdoorbranchen har efterhånden givet dem den erfaring, at de præcis ved hvad der er nødvendigt inden for outdoor. Deres produkter er testet og udviklet i samarbejde med nogle af verdens bedste atleter inden for dette segment, så garanti for kvalitet og de rette materialer er altid til at finde. Salomon har fokus på den rette kvalitet til enorm gode priser, når man sammenligner med andre skisportsbrands. Salomon har et stort fokus på bæredygtighed og design. Kigger man efter skibukser, skistøvler eller skihjelmen, så kan man vide sig sikker på, at Salomon har langt mange tanker i design og kvalitet. Salomons Quest skistøvler er endnu et eksempel på at materialer, kvalitet og flotte designs mødes. Quest skistøvlen findes i flere varianter efter stil, men vigtigst af alt, så tilbyder den uvurderlig komfort for fodens anatomi, som giver dig mere tid til at fokusere på skiløbet. Flere af Salomons skijakker tilbyder også et vandsøjletryk op imod 20.000 mm, som virkelig giver mulighed for at performance og komfort blandt de hårdeste forhold bjerget skulle byde på.

 

Find de nyeste Salomon hos One Open Sky

Hos One Open Sky finder du alle de nyeste produkter fra Salomon, som egner sig speciel godt til skisporten. Vi går op i kvaliteten og detaljerne, så du kan være helt sikker på at komme hjem med det rigtige produkt, som passer til dine behov. Vi er store fans af Salomon, og hvis man ønsker et lækkert produkt til en fornuftig pris, som ikke går ned på kvalitet og komfort, så er Salomon klart et kig værd. Har du flere spørgsmål til Salomon som brand, eller hvilke produkter vi tilbyder, så står vi altid klar med professionel hjælp.