Rygskjold

RYGSKJOLD: SKI- OG SNOWBOARD BESKYTTELSE

Det er ikke kun vovede, der vælger at bære kropspanser - den lidt ekstra beskyttelse bliver stadig mere populær blandt fritids skiløbere. Uanset om det er for dine udforskninger i backcountry eller tricks i skateparken, kan rygskjold bogstaveligt talt være en livredder, hvis du tilfældigvis lander en kicker den forkerte vej eller på ski flyver direkte ind i et træ. Vi begynder også at se flere almene skiløbere og snowboardere bruge rygskjold. Den simple årsag er at ligemeget hvor dygtig du er på ski eller snowboard, så ved vi aldrig hvornår der kan komme en bagfra. Vi har alle hørt skrækhistorierne om at en bekendt er blevet påkørt på ski, og af den hændelse fået store problemer med ryggen, som et efterfølge.

 

Sportsfolk kan køre op til 80 km/t, når de fyrer ned af skråningen. Det kræver virkelig meget held, at svinge sig forbi mennesker og træer i en massiv fart uden at ramme noget. Producenter som Salomon, Atomic, Flaxta eller Scott tager altid højde for de øgede sikkerhedskrav. Med en bred vifte af ski- og snowboard beskyttere samt en række hjelm versioner sørger de for al den sikkerhed, der er nødvendig.

 

RYGSØJLEN ER EKSTREMT VÆSENTLIG

Rygsøjlen er en meget følsom og truet del af kroppen. Beskyttelsesvest til torsoen beskytter ryggen fremragende mod fald. Sikkerhed og sundhed kommer først, da du ikke ønsker, at din skitur slutter med en skade på rygmarven.

 

NØDIGT TILBEHØR

Mens hjelme er blevet en almindelig del af udstyret, er beskyttelsesbukser og håndledsbeskyttelse endnu ikke nået dette niveau. Men især dem, der kan lide at gå køre parker, vil de kunne stole på deres beskyttelse. Sikkerhedsudstyret tilbyder ikke kun beskyttelse mod kvæstelser, men det giver dig også komfort. På grund af udstyret vil tage det smertefulde fald.

 

INNOVATIVE MATERIALER

For nogle år siden var beskyttere og sikkerhedsudstyret lavet af lavkvalitets plast. Men i dag bliver der kun brugt ekstremt sofistikeret materialer. I stedet for en hård skal, er de nu lavet af skum, som gør dem ekstrem bløde. Ved brugen af innovative teknologier og topklasse materialer er deres beskyttelsesveste og skihjelme blevet åndbare samt tilbyder høj sikkerhed på samme tid.

 

FLEKSIBEL PRODUKTION SKABER BRUGBARE KOMBINATIONER TIL FORSKELLIGE FORMÅL

I sidste ende bestemmer det tilsigtede formål samt de individuelle sikkerhedskrav, hvilken beskytter der skal tages i brug. Da et komplet beskyttelsesudstyr består af forskellige dele, kan de enkelte dele kombineres efter personlige præference. Topklasse beskyttelse, mens du føler dig let på pisten, meget høj sikkerhed på skråningen og i parker - finder helt sikkert det, du leder efter.