roxy

Roxy

Da Quiksilver besluttede at starte en kvinders linje i 1990, var det et modigt træk. Surf Markedet har altid været ustabilt. Og kvindelige surfere, på trods af deres præstationer i og ud af vandet, havde ikke trommet berømmelsen eller samfundet, som fyre længe havde haft.

Men gode ideer tager altid noget mod. Og virksomheden så det uudnyttede kvinders surf marked som en kæmpe mulighed. Det viser sig, at de havde ret.

Som alt andet Quiksilver blev Roxy født i vandet; oprindeligt en badetøj linje, debuterede den i sensommeren 1990 til øjeblikkelig succes. I 1992 oplevede vi en fortsat udvidelse af mærket med en ny denim linie og vigtige sne tøjstykker. Det faktum, at Roxy var en kvindelinie, der blev tilbudt af et autentisk surf brand, gjorde det spændende for både detailhandlere og piger. Det var den første af sin art på markedet, og kort tid efter fulgte de andre surf mærker.

Stærk detail tilstedeværelse er nøglen til et stærkt brand, og Roxy-butikker var den perfekte mulighed for at fremvise Roxy-livsstilen. Den første fritstående Roxy-butik blev åbnet på Hawaii i 1997, og en anden butik fulgte i 2000 ved det sydlige Californiens South Coast Plaza. Roxy detailkæden har nu butikker over hele verden, der tilbyder en smag af Roxy surf livsstil til piger overalt.

Roxy er nu et globalt livsstilsmærke, der tilbyder produkter til alle aspekter af den aktive piges liv. Fra håndtaske til Henley, våddragt til tidevandsur, den vigtigste ingrediens i vores produkter er den uforlignelige Roxy-ånd. "Vovet, selvsikker, naturligt smuk, sjov, i live: Roxy".