Reef

REEF historie

VI LEVER AF EN ENKEL REGEL: STRANDEN ER FRI

Grundlagt i 1984 af to brødre fra Argentina, Fernando og Santiago Aguerre, der ønskede at dele deres kærlighed til strandkultur med verden.

REEF underskriver Rob Machado, som fortsætter med at blive en mester samt stilikon for en generation, iværksætter, miljøaktivist og fremtrædende shaper. 

Mick Fanning slutter sig til REEF-ambassadør holdet. Han er til sidst kendt som den hurtigste surfer i live, vinder 3 verdensmesterskab titler, og åh, han har en vild persona ved navn Eugene.

1996 bliver deres første sko lanceret og tog REEFs velkendte kvalitet og komfort løfte til fodtøj med lukket tå. 1999 en sandal blev specielt designet og lanceret til kvinder under hensyntagen til kvinders unikke stil, pasform og funktion. 2000 deres første Miss REEF-kalender ramte butikker og væggene rundt om i verden. 

2005 debuterede vores signature Fanning "Bottle Opener" Sandal. Verdens første og eneste flaskeåbning sandal, inspireret af vores gode ven Mick "Eugene" Fanning. 2007 lancere Reef Redemption, et produkt bæredygtighedsprogram, der inkorporerede vedvarende, genanvendelige og/eller organiske materialer. 2011 WeHeart-program oprettet for at støtte lokale håndværkere i underudviklet lande gennem produktinitiativer. 2014 begyndte de at inkorporere Eco-One, et organisk additiv til forbedring af bionedbrydelighed, i alle produkter. 

2015 introducere Swellular Technology. Et trelags system designet til overlegen komfort, trækkraft og støtte. 2016 begyndte vores partnerskab med Urban Surf 4 Kids og bragte pleje- og udsatte børn til stranden for at opleve de terapeutiske fordele ved surfing. I 2018 introducer Cushion Bounce-kollektionen med en nyudviklet fodseng med høj rebound. 2018 stiftende de partnerskabet REEF X Surfrider Better Beach Alliance, dedikeret til plastforurening initiativer gennem strand oprydninger og miljølovgivning. 2019 lancer de deres første Pride-samling med 100% af provenuet doneret til PFLAG.