Pow

POW brand historie

POW Handsker blev først drømt om i 1997 på en biltur til et skisportssted i staten Washington. Kolde, våde hænder kan ødelægge en stor dag med ridning på bakken, dette er almindeligt, hvor vi bor i Pacific Northwest, og hvorfor vi besluttede at komme ind i handske marked i første omgang. Vi oprindeligt designet og oprettet et lille udvalg af handsker, der solgte dem bag i en bil til de lokale, der kørte på PNW resorts, hurtigt frem til nutiden, hvor POW-mærket nu sælges i over 43 lande verden over.

Født ud af Pacific Northwest, er POW helt fokuseret på at skabe de mest effektive handsker, der er "Built To Last". Hvert POW-produkt er designet og testet i POW Test Lab i Glacier WA i bunden af Mt Baker.

POW er et håndtøjsmærke, der fokuserer udelukkende på at fremstille det mest effektive, holdbare og velindrettede handsker til dem, der kræver det. Mens andre virksomheder producerer en lang række kategorier, hvor handsker kun er en eftertanke, forbliver POW udelukkende forpligtet til handsker, hvilket entydigt giver os mulighed for at gøre det bedre end resten.

POW er skabt af ydeevne dokumenterede tekniske stoffer, "Grade A" læder og GORE-TEX mærket teknologi, alt POW-produkt er testet grundigt under alle forhold for at sikre et overlegen produkt, som holder dine hænder varme og tørre. POW handler om ægthed, arv og at være tro mod vores oprindelse.