POC

Historien om POC

POC, en førende producent af hjelme, briller, kropspanser, tøj og tilbehør inden for skisport og cykling, blev grundlagt i 2005 i Sverige.

Med en mission om at 'Beskytte liv og reducere konsekvenserne af ulykker for atleter og alle, der er inspireret til at være en', har POC en krystalklar vision om at give optimeret personlig beskyttelse og sikkerhed gennem udvikling af produkter af utvivlsom kvalitet og relevans.

For at støtte dets udvikling og kvalitet oprettede POC to videnskabelige fora, POC Lab og WATTS Lab, som samler nogle af de fineste hjerner inden for forskning, medicin og sikkerhed for at rådgive om ny forskning og tendenser.

Inspireret af sin mission og videnskabelige tilgang har POC opbygget et ry for at bryde med konventionen, udforske nye ideer og innovere for at forbedre beskyttelsen for alle. POC har været heldig at beskytte mange olympiske atleter, verdensmestre og eliteatleter over hele kloden og få del i mange af deres succeser.

At skabe produkter smedet i sikkerhed og innovation er kernen i POCs tilgang, det være sig for en eliteatlet, weekend skiløbere eller en daglig cykelpendler. Det er en tilgang, der har ført til over 60 internationale priser for sikkerhed, design og innovation, herunder den prestigefyldte pris for cykelindustrien 'Årets brand'.