Picture

Hvem er Picture?

Jeremy, Julien og Vincent voksede op sammen og delte en passion for skateboard og snowboarding. Fra gaderne i vores kvarter Clermont-Ferrand til Alperne var der altid en god undskyldning for at mødes til en session.

Dengang arbejdede Jeremy som arkitekt for familievirksomheden. Hans fremtid var perfekt planlagt, men han drømte om at skabe højere værdier for bæredygtighed, værdier, han allerede havde introduceret i sin personlige livsstil.

Vincent var lige ude af lederskolen og klar til en rigtig professionel udfordring. Imens Julien arbejder med marketing på Coca Cola i Paris. Langt væk fra bjergene, langt væk fra ethvert kitespot.

Vi drømte alle om noget mere, noget for at opfylde vores lidenskab, noget der ville afspejle hvem vi er. Skateboard- og snowboard kulturen havde altid stor indflydelse på os. Vi har vores følelse af identitet fra kulturen, som vi skabte fra film samt at følge ryttere, der inspirerede os ud fra deres fede tøjstil.

Så en dag kom spørgsmålet: Hvorfor starter vi ikke et brand? Det gav mening. Vi ramte alle en milepæle i vores liv og manglede noget nyt. Udfordringen var ekstrem, men vi ville slå oddsene!

Vi var netop på samme side: 100% forpligtet ansvar og bæredygtighedsdrevet miljøvenligt design. Det faktum, at vi var grønskollinger var vi nødt til at lære alt, det dræbte ikke vores motivation, tværtimod. Så vi fik ekspertise indenfor: virksomhedsstart, tekstiler, fremstilling osv. Som vi tog til en ny grad.