Peak Performance

Peak Performance Historie

Peak Performance var i sin tid et revolutionerende brand, der prøvende at skabe helt nye forventninger til datids ski tøj i 1986. Peak Performance blev skabt af 3 venner i en lille by i Sverige kaldet Åre. Her skulle tøjet ikke være pralende eller glimmerfuldt, så det var derfor vigtigt at skabe noget stilfuldt, klassisk og strømlinet tøj, der stadig ville bevare en høj funktionalitet. Disse grundtanker omkring skitøj var fuldstændig revolutioneret i datiden, og gjorde peak performance til et elskede brand. Dette hele blev som sagt lanceret tilbage i 1986 i den lille by Åre. Peak Performance har senere hen fået vokseværk, og er nu en verdens omspændende brand, der laver tøj til en hver begivenhed. De holder stadig fast i de klassiske dyder omkring funktionelt, klassisk- og stilfuldt design, som skal være en hver mands eje.
Åre var et lille skisport resort i Sverige, der delte den samme passion som de store skisports resorter som Aspen, Verbier, Zermatt og mange af de andre store steder. Det var derfor naturligt for de 3 venner, at de skulle dele deres passion for Peak Performance til disse områder. Dette gjorde de i løbet af 1990’er, hvor Peak Performance eskaleret fra at være et lille firma i Åre til en verdens omspændende ski tøjs gigant, som stadig leverende det klassiske skitøj design, som vi alle kan lide at bære.
De senere år har Peak ekspanderet til nye sports aktiviteter som golf, løb, træning og hverdags tøj. Dette er måden, som Peak Performance prøver at omfavne os forbrugere, så vi i fremtiden kan købe det tidsløse design fra Peak Performance.

Peak Performance produkter

Historien bag Peak Performance og den fundamentale kærlighed til skisporten deler de også med os fra OneOpenSky. Vi har i mange år haft Peak Performance på hylderne i vores to fysiske butikker – en i Herning og en i København – Dette har vi været glade for lige siden, eftersom Peak Performance stadig levere et tidløst design i deres kollektioner, som vi ikke kan undvære. Dette vil vi selvfølge gerne dele med alle jer derude, som leder efter den perfekte skijakke- eller skibuks fra Peak Performance. Dertil sælger vi og en række andre fremragende styles fra Peak Performance. Herunder kan hurtigt nævnes et par stykker såsom midlayers, huer og almindelige bukser fra Peak Performance. Alle produkterne fra Peak Performance bliver produceret i den bedste kvalitet, med de mest funktionelle funktioner for at gøre turene ned af pisterne til en lej.

OneOpenSky og Peak Performance

Peak Performance har siden 2014 gjort en aktiv indsats i at mindske deres CO2 aftryk på jorden. Dette har de gjort for at sikre, at vi i fremtiden vil have muligheden for at de små og store sving ned af pisterne. Derfor har Peak Performance prøvet at gennem tænke hele deres produktionskæde, hvor de kreative hjerner har fået mere plads og mulighed for at ændre i det CO2 aftryk de sætter på kloden. Disse tanker om et mere miljø venligt approach føres ud i virkeligheden igennem produktionen af tøjet, hvor hele produktionen gennemses for at optimer de generelle CO2 aftryk.
Denne vision som Peak Performance er i gang med at udleve har ikke ændret deres approach på tøjets design. Her er det stadigvæk det funktionelle og tidsløse design der er i højsæde, for at skabe en uforglemmelig oplevelse på og udenfor pisterne. Det samme gælder med materialerne, som er anvendt i deres produkter. Dette er altid af højeste kvalitet, som sikre høj mobilitet og strækbarhed i din skijakke såvel som dine skibukser. Dette har Peak Performance valgt at gøre, som at imødekomme alle os ski, såvel som snowboardere, der gerne vil have muligheden for at bevæge os fuldt ud, men samtidig bevare varmen.

OneOpenSky

Hos OneOpenSky sælger vi et stort udvalg af Peak Performance tøj, alt fra jakker, skibukser, midlayer og huer, hvor vi selvfølge også har en række gode tilbud på Peak Performance. Vi sælger Peak Performance både i vores fysiske butik i Herning, men også i vores butik i hjertet af København. Dertil sælger vi det også online, hvor vi sætter stor ære i at kunne levere varen dagen efter, man har købt det. Vi tilbyder derudover fri fragt over 499 kr., så du ikke behøves tænke på uforudsete udgifter.