Pagajer til kajak

Du kan se vores bredde udvalg af pagajer til din kajak her hos OneOpenSky

Pagajer og deres egenskaber:

Pagajer må aldrig forveksles med SUP udøvernes padler. Pagajer har to blade, mens padler har et blad, så er det på plads, og lad os nu kigge nærmere på pagajernes egenskaber, og herved hvilket en der passer lige præcis til dit behov, med de kvaliteter du besidder.

En pagaj siges at være det vigtigste udstyr for en kajak udøver, og dit valg af pagaj vil derfor også betyde meget for din kajak oplevelse. For man kan jo sige, hvad skal man bruge en kajak til, hvis man ikke har en pagaj og styre den med. Det skal i dette sammenhæng dog siges, at pagaj valget for nybegyndere ikke betyder det samme som for det øvet. Vi kan derfor tilbyde en række pagajer, som vi håber, vil falde i din smag, og passe til dit behov. Vores hovedleverandør af pagajer er, Egalis, der i en længere årrække har produceret kvalitets pagajer. Fra Egalis tilbyder vi dig både carbon- samt aluminium pagajer, der hver især har deres kvaliteter.

Carbon pagajer:

Carbon pagajer, der på dansk oversættes til kulfiber pagajer, er toppen af poppen indenfor pagajer. Carbon konstruktionen i pagajen giver dig en stiv samt let pagaj, der giver en fremragende kraftoverførelse til vandet. Vi anbefaler derfor denne pagaj type til de øvende kajakroere, som har et god rostil.
Carbon pagajerne er ikke det perfekte fit til alle. Den meget stive pagaj kan hurtigt give skader i håndleddet, hvis man har en mindre god rostil. Dertil vil vinden i blæsevejr tage hurtigere fadt i denne pagaj type, eftersom den er så let.

Aluminium pagajer:

Pagajer i aluminium er grundlæggende meget solide og robuste. Pagaj skaftet er konstrueret af aluminium, mens bladet er designet af nylon eller plastik. Denne kombination gør pagajen super god til sommerhusbrug til hele familien. Her skal man ikke bekymre sig om pagajens tilstand, eftersom den er meget robust. Det robuste design gør den dog også lidt tungere, og vi anbefaler derfor ikke man køber aluminiums pagajer til hverdagsbrug.

Hvorfor skal du købe din kajak her hos os i OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores pagajer. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor kajakdisciplinen. Så har du spørgsmål omkring pagajerne og hvilket type der passer lige præcis til dig, så kan du finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du skulle blive forelsket i en af vores pagajer, vil der være fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter ved et evt. køb.