Oppustelige SUP boards

Oppustelige surfboards er den idelle måde at opleve vandet på en anden måde, ligemeget om du er til vandsport eller ej. Oppustelige SUP-boards giver alle muligheden for at komme på vandet, om man bor i lejlighed eller hus, cykler eller køre til vandet. Derudover gør oppustelige SUP-boards det også tilgængeligt at anskaffe sig et board for en mindre pris, end hvad et fast board typisk koster.

Oppustelige SUP-boards kommer typisk i pakker hvor alt er inkluderet som SUP-pumpe, SUP-Paddel, SUP-leadsh, SUP-taske og SUP-finne. Der er dog stor forskel på hvilken kvalitet boardet og udstyret kommer i. Du skal være opmærksom på at et oppustelig SUP-Board ikke bare er et oppustelig SUP-board.
Ved at købe et oppustelig SUP-board i en mindre god kvalitet går du på kompromis med oplevelsen på vandet. Billige oppustelige SUP-boards kan være skævt og meget lidt retningsstabile, så det minder mere om en luftmadras end et SUP-board.

Når du skal vælge hvilket oppustelig SUP-board du skal erhverve dig, er det vigtigt du i et eller andet omfang kender dit behov. Det er spørgsmål som, hvor tænker du at sejle? hvor ofte tænker du at sejle? Hvor store er de ryttere der skal sejle? Ud fra det kan du forventningsafstemme, og være bedre klædt på til at købe det board der giver den bedste oplevelse på vandet, og dermed nok også flest dage på vandet.

Hos One Open Sky forhandler vi forskellige mærker indenfor SUP. Èn ting der går igen er at alle de SUP-mærker vi forhandler er nøje udvalgt og vi har derfor kun kvalitetsboards. Så alt efter dit behov har vi helt sikkert et oppustelig SUP-board til dig, om du skal race, lege eller på længere turer.