o'neill

Sorter efter:

172 varer

O’Neill – Et af de første og største vandsports brands

Jack O’Neill er manden bag det verdenskendte sportsbrand, O’Neill. Et sportsbrand som i dag er utrolig kendt for sine innovative løsninger i neopren / våddragter til vandsport. Jack O’Niell udviklede den første våddragt tilbage i 1952 - Simpelthen fordi han gerne ville være på vandet i længere tid. Senere åbnede Jack O’Niell verdens første surf shop in San Francisco, og O’Neill brandet har siden været en af frontløberne for nye innovationer til vandsport, men også en af foregangsmændene i målet om at skabe en bedre og mere bæredygtig verden. O’Neill som i dag ikke bare laver våddragter, men også Skibukser, skijakker, hverdagstøj og meget mere, har et mål om at tage ansvar for miljøet og skabe 100% bæredygtige produkter. I dag er 33% af alle O’Neill produkter udviklet af bæredygtige og genbrugelige materialer. Målet for O’Neill er at de i 2021 producerer 100% bæredygtigt, men stadig tilbyder det bedste neopren og vandsportsudstyr til deres kunder verden over.

Neopren våddragter til damer og neopren våddragter til herre

Hos One Open Sky har vi samlet det bedste af O’Neill kollektionens vandsportsudstyr og neopren våddragter. O’Neill skubber konstant til grænserne for hvad man kan forvente af sit neopren udstyr til vandsporten. Du vil kunne finde et stort udvalg O’Neill våddragter til damer, som er udviklet med komfort og performance i højsædet. O’Neil våddragterne til herre er ligeså gennemtænkt, og med et stort sortiment i alle former for våddragter. Her på siden vil du finde O’Neill sommervåddragter, allround våddragter, men også vinter våddragter med et isoleringsniveau helt op til 6 og 5 mm til vandhånden, som ikke kan blive hjemme selvom det er en af de koldeste dage.  

O’Neill er kendt for sine mange Neopren teknologier

Der er ikke tvivl om at O’Neill er kendt for sine teknologier i våddragter og neopren udstyr. Om det gælder O’Neills neoprenhætte, neoprensko eller neopren dragter, så er det 100% gennemtænkt hvilke materialer og syninger O’Neills neopren udstyr er sammensat af. En af de populære teknologier fra O’Neill er TECHNOBUTTER 3 og TECHNOBUTTER 3X. 2 teknologier O’Neill har udviklet til performancedygtige neopren våddragter, hvor fokusset er på et maksimalt stræk og et neopren materiale, som stadig er utrolig let. Blandt mange af O’Neills mange neoprenvåddragter er ’Glued and Blindstitched’ teknologien (kaldet GBS syninger) også en velkendt faktor, som er med til at skabe en våddragt hvor normale syninger er ’halv syet’ hvorefter de er limet sammen. En metode som er yderst accepteret i våddragter til kolde forhold. Kigger man på en af O’Neills moderne våddragts serier som ’HYPERFREAK’, der er 100% designet mod en holdbar, blød og fleksibel våddragts løsning, så ved man bare at der er tænkt over tingene. HYPERFREAK leveres med flere forskellige lukningsløsninger, om det skal være den lynlåsfrie, zip closure, den moderne F.U.Z.E. eller den traditionelle back zip. O’Neill kommer hvert år med opgraderede våddragter, som er klar til at indtage den nye sæson, og One Open Sky bl.a. lavet et indlæg om hvilke 2019 nyheder der er værd at holde øje med O’Neill.  

Find de nyeste O’Neill våddragter og neoprenudstyr hos One Open Sky

Hos One Open Sky er vi vilde med vandsporten, og vi fordyber os derfor altid i hvilke nye tiltag O’Neill kommer med til hver sæson. O’Neill er en frontløber når det gælder neopren, våddragter og vandsportsudstyr, og vi har derfor samlet nogle af de bedste O’Neill produkter her på siden. Hvis du er helt ny til våddragter, eller gerne vil vide mere, så her vi lavet den komplette våddragtsguide, og vi har derfor også samlet 7 surf accessoires og tilbehør til en ny sæson på vandet, som vi mener alle burde have klar i til en fed tur på vandet. Har du spørgsmål til det nyeste O’Neill neoprenudstyr, eller hvilken neopren våddragt, som passer bedst til dine behov, så står vi altid klar med professionel vejledning hos One Open Sky.