Oakley

Oakley – Et verdenskendt brand

Oakley er efterhånden blevet et velkendt brand i sportsverdenen, hvor det ses til de helt store sportsbegivenheder og konkurrencer verden over. Herunder giver vi en introduktion til hvor brandet kommer fra, og hvilke revolutionerede teknologier og produkter, som gennem årtier har sat sit præg på både skiløb og outdoor performance.

Historien om Oakley

Oakley startede tilbage i 1975, hvor James Jannard udviklede sine første produkter fra sin garage. I 1980 tog det for alvor fart, da Oakley udgav sin første goggle, kaldet O-frame. O-frame satte startskuddet for en skibrille, som senere skulle gå hen og have stor betydning for hvordan man tænkte performance og skibrille designs over hele skiindustrien. I dag udvikler og fremstiller Oakley en bred vifte af sports performance og liv stils produkter. De er især kendte for udviklingen af solbriller, sports visir, ski- og snowboard goggles, rygsække, sko, goggle linser og meget mere. Oakley holder op til 600 forskellige patenter på deres produkter, og mange af disse er udviklet, designet og testet i samarbejde med nogle af verdens bedste ekstrem sports atleter.

 

Find et stort udvalg af Oakley hos One Open Sky

Hos One Open Sky har vi samlet det bedste udvalg fra Oakley her på siden. Du finder den velkendte og revolutionerende O-frame goggle til ski eller snowboard, men også nogle af de nyeste skibriller fra Oakley. Oakley Flight Deck er en de populæreste skibriller på markedet, og det er slet ikke uden grund. Flight Deck skibrillen tilbyder et bredt udsyn på pisten, så du med sikkerhed får øje på alle udfordringerne. En revolutionerende Prizm linse, som tillader dit udsyn at se kontrasten i sneen meget bedre uden du skal gå på kompromis med sol i øjnene og duggede ruder. Flight Deck tillader yderligere et linseskifte, så du hurtigt kan forholde dig til omskiftelige vejr situationer og optimere dit udsyn med en ny anden goggle linse. Du finder også et udvalg af Oakley skijakker, der kommer med nogle af de vigtigste funktioner som tilegner sig ski og snowboarding. Oakleys MOD linje af skihjelme tilbyder en skihjelm facon, som giver den ideelle pasform, hvis du kører med en Oakley ski goggle. MOD er en moderne skihjelm fra Oakley, som er designet med moderne funktioner, som kan bruges af enhver rider. Oakley er især kendt for deres solbriller, og under denne sektion finder du nogle af deres topmodeller, som passer perfekt til skiløb, vandsport eller en casual hverdag.

 

Oakley er en frontløber for teknologien

Der er ingen tvivl om, at Oakley kendes af mange, og især på baggrund af deres kvalitet, fede designs og teknologi. Oakley har altid været kendt for deres tidløse designs, som kan passe ind i ethvert ski outfit. Deres brug af nye teknologier har specielt sat dem i spidsen for moderne skibriller, og hvis ikke man er blevet præsenteret for Prizm teknologien før, så er det næsten et ’must’ næste gang ski gogglen skal findes. Prizm teknologien er udviklet ved at måle elektromagnetiske spektrums for specifikke sportsmiljøer, som den typiske skibrille bevæger sig i. Ingeniørerne hos Oakley har derfor udviklet teknologien til at forstærke og finjustere synsevnen i sportsmiljøer, hvor en normal google linse ikke giver et uklart udsyn og detaljer. Prizm blev udviklet tilbage i 2014, og linse teknologien har siden da bredt sig til Oakleys sports solbriller, hvor udsyn spiller et vigtigt element i performance. Oakleys Prizm teknologi kommer i 6 forskellige skibrille linser, som hver har sit fokus på de vejrforhold du skulle bevæge dig ud i på skituren.

 

Danmarks største udvalg af Oakley

Oakley er et verdenskendt brand, som enhver kan stole på. Et brand som afspejler sikkerhed, kvalitet, stil, performance, og som inddrager de nyeste teknologier til at forbedre skiløbet. Oakley vælges af de største atleter verden over af de overstående grunde, og af samme grunde gør vi hos One Open Sky. Hos One Open Sky finder du Danmarks største udvalg af Oakley. Vi er eksperter i skigoggles, og vil altid stå klar til at hjælpe dig frem til den som passer dig og dit skiløb perfekt. Du kan finde alle vores Oakley skibriller her på siden, hvor vi har skibriller til mænd, skibriller til damer, men også skibriller til junior.