NSP

Historien om NSP

NSP blev født i 2001 fra visionæren Bruce “Buzz” Hansen, en livslang surfer, skater og all-round vandmand.

Mens Buzz arbejdede på Maui som en custom surfbræt bygger, havde han en åbenbaring om at producere overkommelige, alsidige, holdbare og flotte surfbrætter. Buzz indså korrekt, at der var hverdags surfere, der havde brug for et prisoverkommeligt bræt, der fungerede til Hawaiis klima, de krævede nemlig ikke et "brugerdefineret" eller specialiseret konkurrence surfbræt.

Hans drøm var et praktisk surfbræt, der kunne være bag på en pickup truck til stranden, overleve at blive efterladt i solen hele dagen eller lånes ud til en ven uden frygt for skade - selvfølgelig skulle det surfe godt nok til at til hans mangeårige surfe kammerater, naboer og venner ville være interesseret.

Projekter var startet, så Buzz hyrede sine venner til at arbejde for ham, i håb om at skabe et let, meget holdbart surfbræt til konkurrencedygtige priser. Sammen introducerede de en ny epoxy teknologi, der revolutionere branchen samt ændrede fritids surfing for evigt. Weekend- og lejlighedsvise surfere behøvede ikke længere at stole på de dårligt udførte “foamies” eller henvises til markedet med brugte bræt.

Vores kodenavn under udviklingen var “New Surf Project”. Navnet sad fast, og "NSP" blev oprettet. I årenes løb ændrede samt udviklede os, og det samme gjorde navnet. I dag står NSP for "Nature", "Surfing" og "Products", fordi det i sidste ende er, hvad virksomheden handler om.

NSP begyndte at sælge på Hawaii og Australien i 2002 med øjeblikkelig succes, hvilket gjorde surfing mere tilgængelig. I 2007 var NSP et af de første mærker, der producerede SUP'er baseret på brandets originale koncept om ydeevne og værdi.

I dag er NSP et af verdens største mærker inden for fritids surfing og stand-up paddle boards. Hverdag kommer der nye entusiaster, unge og gamle, som går ud og introducerer deres venner og familie til sportens og brandets frihed.