NP

INFORMATIONER OMKRING NEILPRYDE

I både windsurf sejl udvikling såvel som vand tøj og tilbehør til Wind-Watersports har NEILPRYDE opbygget en arv gennem de sidste årtier og fortsætter med at gøre det.

NEILPRYDE blev grundlagt i en passion for sejlads og blev grundlagt af ingen mindre end en mand ved navn Neil Pryde - en lidenskabelig sømand, der grundlagde sin virksomhed med at udvikle sejlads.

I begyndelsen af 1970'erne besluttede han at flytte sin forretning og fokusere på at fremstille sejl til de trendy og kommende sportsgrene inden for Windsurfing. Mens han i starten stadig producerede sejl til andre mærker, besluttede han snart at starte sit eget windsurf sejl mærke, hvilket markerede begyndelsen på NEILPRYDE Windsurfing.

I dag er NEILPRYDE mere end et brand - det er en livsstil.

NEILPRYDE lever gennem sejrene fra sin rytter gruppe, der understreger brandets innovationsledelse såvel som gennem dets internationale fodaftryk på tværs af hotspots i vind vandsport.

Vores kunder og deres diversitet på tværs af alder, køn og færdighedsniveau understreger vores inklusion og kun gennem den konstante interaktion med vores samfund sikrer NEILPRYDE, at de bedste produkter udvikles.