Nookie

NOGLE ORD FRA NOOKIE

En lille lidenskabelig virksomhed med base i Cornwall, det sydvestlige England. Vores designstudie og fabrik ligger en time fra søer, floder op til klasse V, flodmundinger / oceaner og nogle af de bedste surfsteder i Europa på Devon og Cornwalls smukke strande. Det perfekte sted at teste vores produkter i deres naturlige miljø sammen med vores omfattende team, der tester vores udstyr rundt om i verden. Vores udendørs center-specifikke produkter (NKE Center Gear) bliver kørt igennem i løbet af udviklingsfasen af travle udendørs aktivitetscentre, som vores lokale Mountbatten Watersports Activity Center, til test i det virkelige liv.

Startede i 1991 med en besættelse af kajakroning og et ønske om at fremstille tørt, sikkert og funktionelt kit, der også så godt ud på vandet. Dette ønske er stadig der, selvom vi nærmer os 30'erne, har vi udvidet vores horisont. Vi er stadig i whitewater-kajak, men da vi er vokset op, blev vi interesseret i alt på vandet fra kano og havkajak til stand-up paddling.

Vi er specialiserede i design og fremstilling af vandtæt tøj, opdrifts hjælpemidler, termisk tøj, spraydeck og tilbehør. Hele vores team har et væld af ekspertise og årtiers erfaring, der skaber en utvetydig viden om vores produkter. Det samme team designer, fremstiller og bærer vores produkter. Dette betyder i sidste ende, at når du ringer med et spørgsmål, får du et informeret svar og ægte hjælp. Vi modtager en masse feedback fra vores kunder, detailhandlere samt vores team af produkttestere, fordi vi tror på kundestyret design udviklingen på alle vores produkter. Når alt kommer til alt er det dig, der bærer og bruger vores produkt.

Forpligtet til britisk producering har vi altid lavet produkter i Storbritannien og er stolte over at fortsætte med at fremstille vores kvalitets tørretøj, spraydecks, redningsline og andre produkter lige her. Vi arbejder altid på at øge antallet af produkter fremstillet på vores fabrik i Cornwall eller omkring Storbritannien. Vi kan godt lide at vælge britisk, når det er muligt, men den enkle kendsgerning er, at nogle af de teknologier og ekspertise, der anvendes til fremstilling af vores højteknologiske specialudstyr, er mere avancerede i udlandet. Vi sørger for, at vi vælger den bedste producent for hvert af vores produkter, uanset hvor de er i verden. Alle vores produkter er designet i Cornwall for at sikre, at funktion, pasform og kvalitet er i spidsen for vores sortiment.