Neopren Sko og Støvler

Neoprenstøvler, hvad er det, og hvilken passer til dit behov?

Vi har hos OneOpensky et bredt udvalg af neoprenstøvler, som kan bruges året rundt. Vi tilbyder neoprenstøvler fra nogle af de førende brands indenfor industrien. Dette tæller blandt andet Solite og O’Neill, som har specificeret sig i at konstruere neoprenstøvler til diverse forskellige vandsportsaktiviteter. Man kan opdele neoprenstøvlerne i 3 kategorier, sommer-, vinter- og allround neoprenstøvler. Du har derfor mulighed for at finde lige præcis den neoprenstøvle, der passer til dit behov og den temperatur du har behov for. Vi anbefaler allround støvler, hvis du gerne vil være aktiv om sommeren og ud på efteråret. Vores sommer støvler anbefaler vi, til de varmere måneder om sommeren, mens vores vinter støvler er til de koldere forhold om vinteren. Neoprenstøvlernes tykkelse kan variere meget indenfor de forskellige sæsoner, vi anbefaler derfor, at du læser produktteksten på varen, hvor det står mere uddybende hvilke temperaturer de enkelte neoprenstøvler passer til. Nedenfor kan du se tommelfingerreglen for neoprenstøvlernes temperatur og tykkelse til de forskellige sæsoner, samt vores bestseller indenfor hver neoprentykkelse.

Type

Temperatur

Neoprentykkelse

Sommer støvler

16+

1-3 mm

Allround støvler

5-16

3-5 mm

Forårs støvler

5-12

5 mm

Vinter støvler

8>

5-7 mm


Vores udvalg af neoprenstøvler fra de forskellige brands og deres teknologier

De forskellige brands leverer en række forskellige designs indenfor neoprenstøvler. Her er det alt fra split tå til støvle, samt høj og lav sok. Du finder alle de forskellige designs her på siden. En tommelfingerregel er, at jo tættere tæerne sider sammen, destro varmere er støvlen.
O’Neill er en af vores hovedleverandører af neopren tilbehør, og leverer nogle af de bedste neoprenstøvler på markedet. O’Neill er det ældste brand i neoprenindustrien, der med tiden har vokset sig til en af mastodonterne indenfor vandsports beklædning og tilbehør. De har siden deres start i 1952 vist vejen indenfor udviklingen af neopren tilbehør. Det er derfor heller ikke uden grund, at O’Neill producerer nogle af markedets bedste neoprenstøvler. Dette kan vi f.eks. fornemme på deres nyeste neopren de anvender ved navn af Technobutter 3. Neoprenen er blandt det mest eksklusive neopren på markedet. Neoprenen er pre-streched, der giver en verdensklasse fleksibilitet, varme og komfort. Dette skyldes den helt specielle cellestruktur, de har konstrueret neoprenen efter, som giver en helt unik funktionalitet. Denne neoprentype er helt sikkert kommet for at blive i O’Neill’s udvalg, og vil helt sikkert ikke skuffe dig, når du kommer i vandet. Denne neoprens type er anvendt i deres Psycho serie af støvler, og kan herfra varmt anbefales.

Har du fundet den rigtige størrelse? Ellers se med her!

Det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige størrelsen indenfor neopren støvler, og kommer meget an på dine egne præferencer. Vi anbefaler dog at støvlen sidder tæt på tæerne ligesom din våddragt. Det forekommer der to essentielle grunde til. For det første trænger der mindre vand ind i støvlen, jo tættere støvlen sidder på tæerne. Den anden grund er, jo tættere støvlen sidder på tæerne, destro bedre fornemmelse har du med brættet. Hvis du har spørgsmål omkring størrelsen, kan du altid finde os på mailen eller over telefonen.

Mail: oneopensky@info.dk

Telefon: 97 12 29 65

Hvorfor skal du købe din våddragt her hos os i OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores allround neoprenstøvler. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor de forskellige vandsportsaktiviteter, og ved derved præcist de forskellige kvaliteter, som du har brug for. Så har du spørgsmål omkring vores allround neoprenstøvler, kan du finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du er blevet forelsket i en af vores allround neoprenstøvler, så tvivl ikke. Vi leverer den gratis ved køb over 499 kr., og hvis du bestiller inden kl. 16, vil våddragten være hos dig i morgen.