Neopren Handsker

Neoprenhandsker, hvad er det, og hvilken passer til dit behov?

Vi har hos OneOpensky et bredt udvalg af neoprenhandsker, der kan bruges året rundt. Vi tilbyder neoprenhandsker fra nogle af de førende brands indenfor industrien. Dette tæller blandt andet NP, Neilpryde, og O’Neill, de har specificeret sig i at konstruere neoprenhandsker til diverse forskellige vandsportsaktiviteter. Vi har valgt at opdele vores neoprenhandsker i 3 kategorier, sommer-, vinter- og allround neoprenhandsker. Du har derfor mulighed for at finde lige præcis den neo handske, der passer til dit behov og den temperatur du har behov for. Vi anbefaler allround handsker, hvid du gerne vil være aktiv i forårets månederne og ud på efteråret. Vores sommer handsker anbefaler vi til de varmere måneder om sommeren, mens vores vinter handsker er til de koldere forhold om vinteren. Neoprenhandskernes tykkelse kan variere meget indenfor de forskellige sæsoner, vi anbefaler derfor, at du læser produktteksten på varen, hvor det står mere uddybende hvilke temperaturer de enkelte neoprenhandsker passer til. Nedenfor kan du se tommelfingerreglen for neoprenhandskerne temperatur og tykkelse til de forskellige sæsoner, samt vores bestseller indenfor hver neoprentykkelse.

Type

Temperatur

Neoprentykkelse

Sommer handsker

16+

1 mm

Allround handsker

5-16

3-5 mm

Forårs handsker

5-12

5 mm

Vinter handsker

8>

5-7 mm


Vores udvalg af neoprenhandsker fra de forskellige brands og deres teknologier

De forskellige brands leverer en række forskellige designs indenfor neoprenhandsker. Her er det alt fra 3-finger, 5-fingers og lobster design, der sikrer, at du kan finde den der er mest behagelig handske form til dig. Du finder alle de forskellige designs her på siden. En tommelfingerregel er, at jo tættere fingrene sider sammen, destro varmere er handsken.
O’Neill er en af vores hovedleverandører af neopren tilbehør, og leverer nogle af de bedste neoprenhandsker på markedet. O’Neill er det ældste brand i neoprenindustrien, der med tiden har vokset sig til en af mastodonterne indenfor vandsports beklædning og tilbehør. De har siden deres start i 1952 vist vejen indenfor udviklingen af neopren tilbehør. Det er derfor heller ikke uden grund, at O’Neill producerer nogle af markedets bedste neoprenhandsker. Dette kan vi f.eks. fornemme på deres nyeste neopren de anvender ved navn af Technobutter 3. Neoprenen er blandt det mest eksklusive neopren på markedet. Neoprenen er pre-streched, der giver en verdensklasse fleksibilitet, varme og komfort. Dette skyldes den helt specielle cellestruktur, de har konstrueret neoprenen efter, som giver en helt unik funktionalitet. Denne neoprentype er helt sikkert kommet for at blive i O’Neill’s udvalg, og vil helt sikkert ikke skuffe dig, når du kommer i vandet. Denne neoprens type er anvendt i deres Psycho serie af handsker, og kan herfra varmt anbefales.

Har du fundet den rigtige størrelse? Ellers se med her!

Det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige størrelsen indenfor neopren handsker, og kommer meget an på dine egne præferencer. Vi anbefaler dog at handsken sidder tæt på fingrene ligesom din våddragt. Dette findes der to essentielle grunde til. For det første trænger der mindre vand ind i handsken, jo tættere handsken sidder på fingrene. Den anden grund, er jo tættere handsken sidder på fingrene, destro bedre greb har du om paddel, bar, rig osv. Hvis du har spørgsmål omkring størrelsen, kan du altid finde os på mailen eller over telefonen.

Mail: oneopensky@info.dk

Telefon: 97 12 29 65

Hvorfor skal du købe din våddragt her hos os i OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores allround neoprenhandsker. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor de forskellige vandsportsaktiviteter, og ved derved præcist de forskellige kvaliteter, som du har brug for. Så har du spørgsmål omkring vores allround neoprenhandsker, kan du finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du er blevet forelsket i en af vores allround neoprenhandsker, så tvivl ikke. Vi leverer den gratis ved køb over 499 kr., og hvis du bestiller inden kl. 16, vil våddragten være hos dig i morgen.