Neopren Hætter

Neoprenhætter, hvad er det, og hvilken passer til dit behov?

Vi anbefaler, at man bruger neoprenhætter i forårssæsonen, samt om efteråret. En neoprenhætte må ikke forveksles med en hætte på en vintervåddragt, eftersom de ”løse hætter” ikke sidder tæt på samme måde som en våddragt med indbygget hætte. Derfor forslår vi også, at en hætte kun bruges sent forår, samt om efteråret, hvor vandtemperaturen er noget højere end om vinteren. Hvis du gerne vil have en våddragt med hætte, der kan anvendes om vinteren, kan du se nærmere på disse vintervåddragter. Her hos OneOpenSky har vi et udvalg af neoprenhætter fra NP og O’Neill, som er de førende brands indenfor neoprenindustrien.

Vores udvalg af neoprenhætter fra de forskellige brands og deres teknologier

De forskellige brands leverer en række forskellige designs indenfor neoprenhætter. Du kan her få alt fra huer, til ørevarmere og de klassiske hætter. Du har derfor bred mulighed, for at vælge den helt rigtige hue/hætte til dit behov.
O’Neill er en af vores hovedleverandører af neopren tilbehør, og leverer nogle af de bedste neoprenhætter på markedet. O’Neill er det ældste brand i neoprenindustrien, der med tiden har vokset sig til en af mastodonterne indenfor vandsports beklædning og tilbehør. De har siden deres start i 1952 vist vejen indenfor udviklingen af neopren tilbehør. Det er derfor heller ikke uden grund, at O’Neill producerer nogle af markedets bedste neoprenhætter. Dette kan vi f.eks. fornemme på deres nyeste neopren de anvender ved navn af Technobutter 3. Neoprenen er blandt det mest eksklusive neopren på markedet. Neoprenen er pre-streched, der giver en verdensklasse fleksibilitet, varme og komfort. Dette skyldes den helt specielle cellestruktur, de har konstrueret neoprenen efter, som giver en helt unik funktionalitet. Denne neoprentype er helt sikkert kommet for at blive i O’Neill’s udvalg, og vil helt sikkert ikke skuffe dig, når du kommer i vandet. Denne neoprens type er anvendt i deres Psycho serie af hætter, og kan herfra varmt anbefales.

Har du fundet den rigtige størrelse? Ellers se med her!

Det kan være rigtig svært at finde den helt rigtige størrelsen indenfor neopren støvler, og kommer meget an på dine egne præferencer. Vi anbefaler dog at støvlen sidder tæt på tæerne ligesom din våddragt. Det forekommer der to essentielle grunde til. For det første trænger der mindre vand ind i støvlen, jo tættere støvlen sidder på tæerne. Den anden grund er, jo tættere støvlen sidder på fingrene, destro bedre fornemmelse har du med brættet. Hvis du har spørgsmål omkring størrelsen, kan du altid finde os på mailen eller over telefonen.

Mail: oneopensky@info.dk

Telefon: 97 12 29 65

Hvorfor skal du købe din våddragt her hos os i OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores allround neoprenstøvler. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor de forskellige vandsportsaktiviteter, og ved derved præcist de forskellige kvaliteter, som du har brug for. Så har du spørgsmål omkring vores allround neoprenstøvler, kan du finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du er blevet forelsket i en af vores allround neoprenstøvler, så tvivl ikke. Vi leverer den gratis ved køb over 499 kr., og hvis du bestiller inden kl. 16, vil våddragten være hos dig i morgen.