Neilpryde

Neilprydes Historie

NeilPryde er et gammelt brand, som med tiden har vokset sig til et verdenskendt brand over hele kloden. NeilPryde blev grundlagt tilbage i starten er 70’erne. Det hele blev startet af manden Neil Pryde. Hans hovedfokus lå dengang på at producere sejl til den voksende interesse for windsurfing. Her startede han med at fremstille sejl for de andre store brands på markedet. Han besluttet efter en årrække at starte det brand vi alle sammen kender i dag, NEILPRYDE. Det har siden sin spæde start kun taget fart, hvor brandet år efter år har gjort sit indtog på windsurfing markedet. De har sidenhen fået en voldsom succes med windsurfing, hvor de blev hædersstemplet ved at være leverandører til OL for første gang tilbage i 2008. De har sidenhen været fasteleverandører til OL, som er et klart kvalitetsstempel af deres windsurfing produkter. De har igennem årene udvidet deres horisont indenfor produktionen af andre essentielle produkter til den brede vandsport. NeilPryde producerer nu produkter i alt fra Windsurfing til Foils og Neopren tilbehør, hvor kvalitet forbliver i den samme høje standard som deres windsurfing gear. Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde Danmarks største udvalg af NeilPryde produkter, som du kan se nærmere på her.

Neilpryde og deres neopren

Neilpryde tilbyder en række forskellige våddragter, hvor du uden tvivl kan finde en der passer til dit behov på vandet. Neilpryde producerer hovedsageligt 4 forskellige modeller, hvor man her ser deres high end model, Combat, der er special designet til wind- og kitesurfing. Det samme gælder for deres Mission modeller, der også er beregnet til de aktive wind- og kitesurfere der til tider gerne vil teste deres grænser af. Til den lidt bredere befolkning har de produceret deres Cortex modeller, der stadig bevarer NeilPrydes høje kvalitets standarder. De er grundlæggende mere allround våddragter, som fungerer godt til de fleste aktiviteter, samt kan bruges året rundt. Deres fjerde og sidste model, har de kaldt Rise. Rise modellerne er beregnet til de varmere dage på vandet. Du kan læse nærmere om de unikke teknologier, som de forskellige dragter besidder på vores FAQ-side omkring Neilpryde teknologier, eller inde på selve produktet.

Neilpryde windsurfing

NeilPryde har siden deres spæde dage i 70’erne været forelsket i windsurf sporten, og de har af denne grund en af verdens største udvalg af windsurf grej. Vi er glade for, at vi i OneOpenSky kan tilbyde Danmarks største udvalg af Neilpryde udstyr til windsurfing. Vi tilbyder her alt fra sejl til foil og reservedele. Hvis du ikke har prøvet kræfter med den fantastiske sport endnu, vil vi anbefale dig at læse vores blog omkring windsurfing her. Til de erfarne windsurfere tilbyder vi en række forskellige typer af sejl til lige netop din surf stil. Hertil har vi en række windsurf foil fra Neilpryde med tilhørende sejl, så du har mulighed for at prøve kræfter med den alsidige disciplin.

Neilpryde hos OneOpenSky

Hos OneOpenSky har vi altid haft et stort udvalg af NeilPryde hardgoods, hvor vi tilbyder alt hvad hjertet begære indenfor windsurf. Det samme gælder indenfor neopren, hvor vi har Danmark største udvalg af Neilpryde neopren alt fra handsker til boots og selvfølge deres våddragter.
Vi har selvfølge en række forskellige gode tilbud på vores NeilPryde varer, der kan ses i vores Sale kategori. Vi sælger vores NeilPryde udstyr i vores fysiske butik i Herning, men også i vores butik i hjertet af København. Dertil sælger vi det også online her på siden. Vi sætter stor ære i at kunne levere varen dagen efter, man har købt den. Vi tilbyder derudover fri fragt over 499 kr., så du ikke behøves tænke på uforudsete udgifter. Vi er i OneOpenSky altid klar til at hjælpe dig igennem købsprocessen, hvor du uden tvivl vil have en række spørgsmål. Her er vi altid klar på telefonen - 97 12 29 65 – eller kom og besøg os i en af de to fysiske butikker.