naish

Et par ord fra Naish

Målt i sekunder skyder gennem en episk tønde; på få minutter barberet af den hurtigste downwinder; eller i de timer, der er taget for endelig at gøre det næste store trick - uanset hvor forskelligt, hvor spændende eller hvor flygtigt, hver vigtig oplevelse kommer til et uforglemmeligt øjeblik. Det er disse øjeblikke kombineret med den varige følelse, der hænger længe efter, at øjeblikket er gået, som vi alle lever for. Uanset formålet, uanset tilstanden, er vi tvunget til at lave minder på vandet.

Siden 1979 har Naish lavet værktøjerne så du kan hæve hver eneste af de elskede øjeblikke. Finjustering af hver kurve, kant og søm undervejs, hvert produkt er omhyggeligt konstrueret, ikke kun for at udmærke sig i øjeblikket, men også for at teste tidens test.

Drevet af en passion for sporten og en tørst efter innovation, blander Naish talentet fra top ingeniører og atleter med banebrydende teknologier og førsteklasses materialer. Resultatet er en bred vifte af SUP-, windsurfing-, kiting- og surfing produkter, der er udviklet til at passe de individuelle behov for enhver fra den erfarne professionelle til weekendkrigeren til nogen, der bare får tæerne våde for første gang.

Uanset årsagen, uanset impulsen, uanset hvor vandet fører dig.

dette er dit øjeblik. Gør det ekstraordinært.

Aloha Robby Naish