Lycra og uv-trøjer

Lycra, hvad er det, og hvilken passer til dit behov?

Lycra er først og fremmest et yderst elastikmateriale, der også bliver anvendt i våddragter, for at sikre dig høj fleksibilitet. Lycra tilføjer ikke i sig selv ekstra varme ligesom en våddragt. Lycra skal anses ligesom at tage en t-shirt på, bare i vandet. Det giver ekstra varme, når det er for koldt, til at have baroverkrop. Dertil er det yderst behageligt at have en lycra overdel på, hvis man surfer, SUP’er eller dyrker anden vandsportsaktivitet. Lycra sikrer nemlig, at der ikke bliver skabt gnidninger/udslet imellem dig og bordet, når man ligger på det. Dertil sikrer din lycra del dig også imod solens UV-stråling. Hertil kan lycra også bruges under sin våddragt, hvis man skulle være uheldig at være allergisk overfor neopren.
Vi har hos OneOpensky et bredt udvalg af lycra dele. Vi tilbyder lycra fra nogle af de førende brands indenfor industrien. Dette tæller blandt andet Neilpryde, NP og O’Neill. Vi tilbyder her alt fra kort- til langærmede, samt korte- til lange ben og overdele med hætte på. Du vil i vores sortiment helt sikkert finde den lycra del, der opfylder dit behov.

Har du fundet den rigtige størrelse? Ellers se med her!

For at få det maksimale ud af din lycra del gælder de samme forholdsregler, som når du skal vælge en våddragt. Lycra delen skal sidde tæt, uden at det føltes ubehageligt. Ryggen, er oftest det sted man kan se om den sidder godt, samt over skulderne og ved lænden. Her skal den gerne sidde tæt og der skal ikke være ret meget luft mellem dragt og krop. Hvis du skal have en nærmere fornemmelse omkring størrelsen, anbefaler vi at kigge i vores størrelses guides, der ligger specifikt på det enkelte produkt. Er man stadig i tvivl om størrelsen, er vi altid klar til at hjælpe dig over telefonen eller over mail.

Mail: oneopensky@info.dk

Telefon: 97 12 29 65

Hvorfor skal du købe din lycra her hos os i OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores lycra. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor vandsport, og kan herved imødekomme dit behov. Så har du spørgsmål omkring vores lycra, kan du finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du er blevet forelsket i en af vores lycra dele, så tvivl ikke. Vi leverer den gratis ved køb over 499 kr., og hvis du bestiller inden kl. 16, vil din lycra del være hos dig i morgen.