longisland

Long Island - ikoniske longboards

Long Island er det mest kendte mærke af longboards, som HLC har at tilbyde. HLC Sb Dist tilbyder i sit katalog alle kategorier af longboarding. Vi bygger venner, som er små plastik brædder, cruising boards, perfekte til fortovs surfing/cruising rundt i byen, freestyle boards, designet til at lave tricks på, pintail boards, surfing stilformer, kicktail boards, med en god hale til at gøre forskellige manøvrer og freeride dæk-ned ad bakke, alle designet til at bombe enhver bakke rundt om i verden. Alle vores komplette longboards er opsat med Caliber Trucks.

Long island longboards tilbyder også beskyttelse som hjelme, knæpuder, albue underlag og handsker. Samt orkan hjul i forskellige størrelser og hårdheder til alle de forskellige typer behov.

EX-serien

Long Island Longboards har også en række avancerede produkter, der er grupperet under navnet EX-serien med freestyle, freeride former og Downhill, meget ejendommelige konstruktioner af topkvalitet, med dæk lavet af glasfiber, bambus og hardrock ahorn.

EX-serien har også en række hjul af høj kvalitet i forskellige størrelser og hårdheder. Titans for freeride og freestyle, afgrunden, den bedste for freeride og Chrono, vores bedste hjul til Downhill.