Liquidforce

liquidforce

Startet i 1995, med rødder der går tilbage til sportens fødsel. Efterfølgende blev de pionere indenfor wakeboards med relateret produkter og tøj. Skaberne Tony Finn og Jimmy Redmon var innovatører indenfor sporten, højt respekteret af kulturen. Finn skabte Skurfer som generelt betegnes som det første wakeboard der gik viralt, samt Redmon den mest indflydelse fyldte designer i kulturen. Deres kombineret arbejdskraft, har bragt dem til toppen indenfor wakeboarding. Siden hen har de udvidet til wakeskate, wakesurfing og kiteboard divisionen. 

Tilbage i 1985, fandt de 2 hoveder sammen, bosat i sydlige californien. Søgen efter alternativ waterskiing og surfing, bragte de 2 sammen til at arbejde på deres kendte Skurfer. 1993 efter en masser testing, innovation og undersøgelse, producer det første twin-tip board der har ændret industrien. Twin-tip ændrede sporten for evigt, de tog 3 af deres atleter med til verdensmesterskabet og vandt det hele.

Virksomheden skabes på en udfordring

I 1995 Finn og Redmon - bliver de udfordret til at starte en virksomhed på 3 uger. Verdensmesterskabet var 3 uger væk, Finn og Redmon havde allerede masser af omtale, af det revolutionære twin-tip bræt. De startede på udsagnet “launched on stoke, faith, and a lot of energy.” parret kæmpede for at få produkterne færdige. Men da de dukkede op til konkurrencen, var alle imponeret det overhovedet lykkes, herfra havde de allerede skabt omtalen til en succesfuld virksomhed og brandet var født.