Linser til goggles

Hvilke linser skal du have til din skitur?

Det er essentielt for din skitur at have linser til alt vejr, hvis du vil have det optimale ud af tiden på bjerget. Der er flere faktorer som spiller ind i valget af linser.

  • De skal være kompatible med dine skibriller eller goggles
  • Linserne skal passe til det vejr, som dine nuværende linser ikke dækker
  • De skal være nemme at skifte for dig, der er ingen grund til at stå og bøvle med at få skiftet linser, når vi alle sammen bare gerne vil stå med fuld fart ned at bjerget.

Hos One Open Sky, har vi linser fra nogle af de bedste brands på markdet. Linserne kan alle noget forskelligt.

De tre brands vi har i butikken i er Anon, 100% og Oakley. 

Anon

PERCEIVE linsen er super flot og har en lang række af teknologier bag den, som gør den rigtig brugbar. For det første byder linsen på ”High Definition Lens Injection”, der gør synet skarpere og øger kontrasten. Denne teknologi hjælper dig med at se forskellige kontraster i sneen og gør det meget nemmere, specielt i OFF-pisten. For det andet drager linsen nytte af en super smart "Hydrophobic coating", der giver den en meget lav friktion på glassets yderside, hvilket lader vand og fugt glide af og reducere samtidig mængden af fingeraftryk med 80%.

På Anons M-serie får du deres kendte Magna-TECH som er magnetiske linser. Det har aldrig været nemmere at få skiftet dine linser, det er slut med at få fedtet fingre på sine linser, ødelægge belægningen og tabe dem i sneen. Det er simpelt, hurtigt og ekstremt effektivt.

100%

Linser der kan det præcis samme som Oakley. Linserne fra 100% er lavet på samme fabrik som Oakley får produceret deres. Det betyder at deres Hiper teknologi har de præcis samme egenskaber som Oakleys Prizm linser. Det som linserne gør er at udfiltrere bestemte farver fra vores farvepensum, og gør de vigtige farver mere tydelige. Det skaber den effekt at vi bedre kan se konturen i sneen, og dermed har vi nemmere ved at se hvor vi er på vej hen. Det fremragende ved 100% er at deres Norg serie er udstyret med 8 magneter, som gør linse skift overraskende nemt, som vi kender det fra Anons M-Serie. For at sætte prikken over i'et er Norg serien den eneste linse serie i branchen som får 3D støbt linserne. Det betyder at de er mere fleksible og mere holdbare end almene linser.

Oakley

Som den største på markedet viser Oakley sine krafter år efter år. 

Oakley er kendt for deres Prizm linse. Linsen er en fabelagtig udvikling, som forbedre din dag på bjerget. Det nyeste inden for lysfiltre i goggles er Prizm fra amerikanske Oakley. Virksomheden har i mange år ligget i førersædet når det gælder udviklingen af sportsbriller.

 

OBS: Du skal dog bemærke at det ikke alle Oakley & Anon linser indeholder Prizm eller PERCEIVE teknologien!