Kjus

HISTORIEN OM KJUS

Kjus er et relativt ungt mærke, som blev skabt tilbage i år 2000 af Lasse Kjus og Didi Serena. Lasse Kjus er en tidligere norsk professionel alpin skiløber, som i sin aktive karriere har vundet ikke mindre end 16 OL- og VM-medaljer. Didi Serena er en schweizisk iværksætter som mødte Lasse over et spil golf. Over golfspillet blev de to herre enige om, at markedet manglede golftøj som havde høj bevægelighed og komforten - kort efter var Kjus brandet skabt og der gik ikke lang tid før der også stod skitøj i produktporteføljen. I dag udvikler Kjus stadig skitøj og golftøj, derudover er livsstilstøj ligeledes kommet på dagsordenen.

Kjus bliver skabt af ren lidenskab og trang til at udvikle noget som bare er bedre. Passionen hos Lasse og Didi var en del af deres DNA, sport, bjergene og den evige søgen efter perfektion.

Kjus som tøjmærke forsøger hele tiden at udvikle og udvide nye grænser for hvad der er muligt. Kjus laver noget af verdens mest avanceret skitøj, intelligent golftøj og Premium kollektioner til aktive personer som lever deres liv på farten.    

 

STORT UDVALG AF KJUS HOS ONE OPEN SKY

Hos One Open Sky har vi et meget stort udvalg af Kjus produkter. Produkterne er nøje udvalgt og vi kan garantere dig, at vores Kjus produkter altid er i absolutte bedste kvalitet. Du kan her på siden finde de nyeste Kjus produkter, hvor bl.a. skijakker, skibukser, midlayers, handsker og huer er blandt vores favoritter. Kjus udstyr til skisport, er kendt for at indeholde den absolutte højeste kvalitet og foranderlige teknologier, som hele tiden udvider grænsen for det mulige, og samtidig giver dig en bedre dag på bjerget. Kjus er bl.a. kendt for deres unikke evne til at skabe høj åndbarhed og vandsøjletryk, også deres teknologi ”Kjus Free Motion,” som skaber øget strækbarhed og komfort er værd at nævne.

Kjus tilbyder produkter, som vil give dig en meget bedre dag på bjerget, men også produkter som du kan bruge i din hverdag i det ofte ustadige vejr i Danmark.   

 

FOKUS PÅ MATERIALER, KVALITET OG DESIGN

Kjus har trods deres relativt få år i branchen, allerede fået opbygget et stærkt brand med stærke værdier. Kjus har stærke holdninger til hvad et skiprodukt skal kunne, og derfor er de også blandt de førende indenfor netop skiudstyr. Kvalitet er altafgørende og for at kunne opretholde den rigtige kvalitet, er det ligeledes nødvendigt med de helt rigtige materialer, samtidig vægter Kjus også deres designs højt. Kjus produkter er som ofte designet så de har et sportsligt udtryk, der dog samtidig er pakket ind i et stilrent design - nogle ville nok kalde det essensen af nordiskdesign. Flere af Kjus skijakker kan modstå et vandsøjletryk på op imod 30.000 mm, hvilket er virkelig højt, og det bliver derfor ikke din Kjus skijakke der sætter grænsen for, hvornår vejret er for dårligt til udendørsaktivitet.

Grundet den høje kvalitet er Kjus produkter ofte på vinderkurs i diverse Awards. Her kan ISPO Award bl.a. nævnes, som Kjus produkter har vundet flere gange. Prisen gives til produkter som er bedst i deres segment, og understreger virkelig hvorfor Kjus er noget helt specielt.

 

FIND DE NYESTE SALOMON HOS ONE OPEN SKY

Hos One Open Sky finder du alle de nyeste produkter fra Kjus, som egner sig speciel godt til skisporten. Vi går op i kvaliteten og detaljerne, så du kan være helt sikker på at komme hjem med det rigtige produkt, som passer til dine behov. Vi er store fans af Kjus, og hvis man ønsker et lækkert produkt, som ikke går ned på kvalitet og komfort, så er Kjus klart et kig værd. Har du flere spørgsmål til Kjus som brand, eller hvilke produkter vi tilbyder, så står vi altid klar med professionel hjælp.