Kitesurfing

KITESURF KØBSGUIDE

Hos One Open Sky har vi en bred vifte af kitesurf udstyr. Fra drager, kiteboards til det mindste tilbehør såsom kiteboard finner og ventiler. Alle større og berømte kite mærker kan bestilles fra vores onlinebutik eller kig forbi en af vores butikker FIND HER. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores kite afdeling, hvor vores erfarne og entusiastiske medarbejdere er klar til at hjælpe dig. Forskellige eksperter og kitesurfere arbejder i butikken, som med glæde hjælper dig med at vælge det ideelle kitesurfing udstyr. Der er jævnligt attraktive tilbud i vores kitesurfing shop, så tilmeld dig vores nyhedsmail. One Open Sky arbejder også med en prisgaranti, finder du et bedre tilbud andre steder? Så refunderer vi forskellen i pris.


RÅDGIVNING OM VALG AF DET IDEALE KITESURF-MATERIALE

Hvilket udstyr har du brug for nøjagtigt? Det afhænger af et par faktorer, såsom din oplevelse samt det surfing spot, du ofte besøger. Hos One Open Sky hjælper vi dig med at træffe fornuftige valg baseret på de vigtige faktorer. Leder du efter et kæmpe udvalg af drager, finder du alle typer drager om du er begyndere eller harcore kitesurfer. Vi sælger mærker som Cabrinha, Naish, REEDIN KITES og Slingshot.


KITEBOARD

One Open Sky sælger både twintip og retningsbestemt kiteboards. Inden for dette interval findes kiteboards for begyndere til avancerede kitesurfere i vores butik. Vi rådgiver dig gerne med at finde det ideelle kiteboard.


KITE BAR

En kite bar gør dit kitesurfing sæt komplet. Mindre drager skal sejles med kortere drager og større drager med større længere drager. Hos os har vi den mest ideelle kitebar til rådighed for hver drage.


KITE SELV

Inden du kan gå på vandet, uanset om du er en nybegynder eller en avanceret kiter, har du brug for en sele. Hos os finder du sæde- og talje seler fra mærker som Mystic, ION, Prolimit og mere!


KITE WETSUIT

I vores kiteshop finder du våddragter, der passer til kiting mærker som O'Neill, Brunotti og NP. Hvis du ikke er helt sikker på din størrelse, skal du trykke på størrelseguiden under hver produkt.