Kitesurfing

KITESURF KØBSGUIDE

Hos One Open Sky har vi en bred vifte af kitesurf udstyr. Fra drager, kiteboards til det mindste tilbehør såsom kiteboard finner og ventiler. Alle større og berømte kite mærker kan bestilles fra vores onlinebutik eller kig forbi en af vores butikker FIND HER. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores kite afdeling, hvor vores erfarne og entusiastiske medarbejdere er klar til at hjælpe dig. Forskellige eksperter og kitesurfere arbejder i butikken, som med glæde hjælper dig med at vælge det ideelle kitesurfing udstyr. Der er jævnligt attraktive tilbud i vores kitesurfing shop, så tilmeld dig vores nyhedsmail. One Open Sky arbejder også med en prisgaranti, finder du et bedre tilbud andre steder? Så refunderer vi forskellen i pris.


RÅDGIVNING OM VALG AF DET IDEALE KITESURF UDSTYR

Hvilket udstyr har du brug for nøjagtigt? Det afhænger af et par faktorer, såsom din oplevelse samt det surfing spot, du ofte besøger. Hos One Open Sky hjælper vi dig med at træffe valg baseret på professionel rådgivning. Leder du efter et kæmpe udvalg af drager, finder du alle typer drager om du er begyndere eller harcore kitesurfer. Vi sælger mærker som Cabrinha, Naish, REEDIN KITES og North.


KITEBOARD

One Open Sky sælger både twintip som ofte bruges til freeride kitesurfing og når der skal laves ticks. Det fede ved en twintip kiteboard, er at der er bindinger på. Bindingerne gør at du står fast på boardet, så du kan hoppe og lave tricks uden at være bange for at det ryger af. Typiske kiteboardbindinger er lavet som en slags slippers, så du ikke er låst på boardet, men hurtigt kan komme ud og ind. Twintip kiteboards har fået navnet fordi de er ens i begge ender, og derved ikke e rretningsbestemt. Det gør at du kan vende og surfe modsatte vej uden at dreje kroppen. Det er tyåisk og den letteste måde at lære at kitesurfe på. 

En anden type board er et retningsbestemt kiteboards også kaldet directional boards, eller bølgeboards. Disse kitesurfing bølgeboards bliver som navnet også hentyder ofte brugt i bølgerne. Bølge/directional boards ligner mere traditionelle surfboards, dog i mindre størrelser. Når man kitesurfer bølger med disse boards er det ofte strapless, altså du har ingen bindinger på. Det giver dig muligheden for at få den rigtige surffølelse og fange bølger, så du får det bedste fra begge verdener. At kitesurfe bølger er ikke det man typisk starter med, men noget der bliver lagt på efterhånden som niveauet bliver hævet. 

Hos One Open Sky finder du Danmarks største udvalg af kiteboards og kitesurf udstyr, fra anerkendte mærker som Naish, Cabrinha, Reedin, North, Slingshot som har en masse titler på cv´et. Så om du er begynder eller erfaren kitesurfer kan vi helt sikkert finde det helt rigtige udstyr til dig. 


KITE BAR

Kitebaren er styreværktøjet for kitesurfing. Det er kitebaren der styrer de liner der er spændt fast på draget, og derfor styrer og manøvrerer du også med kitebaren. Der er stor forskel på kitebare selvom de kan se ens ud. tykkelsen på grebet, hvor følsom den er, hvilke liner der er på og meget mere kan være forskellige fra mærke til mærke. Derudover er det og i kitebaren sikkerhedssystemer sidder, hvor du hurtigt kan afmontere dragen, hvis du bliver taget af noget vind, eller bare skal have dragen ned hurtigt. Disse sikkerhedssystemer er meget veludviklede, og vi samarbejder og farhandler kun topbrands, hvor alt er gennemtestet og sikkert. 

KITE TRAPEZ 

Kitetrapezen er en de bedste opfindelser indenfor kitesurfing. Med en trapez holder du kiten/dragen med kroppen og ikke i armene. Uden trapezen vil kitesurfing være en meget mere fysisk krævende sport end nu, hvor fysikken ikke spiller en tilsvarende rolle, fordi kitesurfing hovedsageligt er bygget på teknik. 

Der er to forskellige typer trapez, en hoftetrapez og en siddetrapez. hoftetrapezen er den mest udbredte, da den giver nogle friheder i forhold til hvordan den sidder. En siddetrapez ses ofte til skoler og kurser, hvor den hjælper surferne mere op af vandet. Det vigtigste når du skal vælge kitesurftrapez er dog at den sidder ordentlig og godt på dig, så du kan holde ud at den trækker i dig. Hos One Open Sky har vi et stort udvalg trapezer fra mærker som Naish, Promilit, Dakine,