Kerma

KERMA

Kerma skistave er et datterselskab af Rossignol, som er en af de største aktører i ski fabrikations industrien. Kerma designer all-mountain og racing skistave til mænd, kvinder og juniorer. Selvom stang konstruktionen kan variere, har Kerma specialiseret sig i lette, sammensatte skistave.


Kerma skistave til kvinder

Da de fleste kvinder er kortere og har mindre hænder end mænd, har Kerma designet kvindespecifikke skistave. Kerma Exclusive skistave til kvinder har en tilspidset form, hvilket reducerer sving vægten. Grebet eller håndtaget er ergonomisk designet til den kvindelige hånd. Akslen har et attraktivt rødt og hvidt design.


Kerma aluminium skistave

For budgettet har Kerma to typer aluminium skistave; Kerma Vector Aluminium og Kerma Vector Black Aluminium. Kerma Vector Black Aluminium har en diameter på 18 millimeter. Grebet er ergonomisk designet til skiløb, og skaftet er sort med sølv bogstaver.

Der er to mindre forskelle mellem Kerma Vector Aluminium og Kerma Vector Black Aluminium: farve og greb stil. Kerma Vector Aluminium har en blå eller sølv i modsætning til en sort skaft; og grebet er designet til fritids skiløbere i modsætning til skiløbere.