Kari Traa

Fra olympisk mester til succesfuldt sports brand

Kari Traa grundlægger af et internationalt sportsbrand og tre gange olympisk mester i Freestyle Ski. Kvinde med ben i næsen, med et farverigt syn på verden. Alt dette afspejler i hendes kollektioner, der bevæger sig langt ud over den ydmyge start med strikhuer. 


Hvordan startede Kari Traa

Kari var træt af den mandsdomineret tøjkollektion, som primært var sort og gråt, hvilke ikke passede med Karis unge rebelske, farverige og feminine sind. Derfor klippede hun sponsorernes logoer af, for at sy dem på hendes egen farverige hjemmestrikkede huer. I 2002 tog hun skridtet videre, hvor hobbyen blev forretning. Kari Traa-kollektionen er vokset lige siden, til i dag at være komplet livsstilsbrand for aktive kvinder. Særligt er Kari kendt for deres lækre, bløde merinould styles, som er deres ikoniske model. 

FOR KVINDER – AF KVINDER

Kvinder, udvikling og at tro på sig selv, har altid ligget Kari Traa på hjerte. Derfor betyder deres slogan ‘For girls - By Girls’ alt i virksomheden, som i dag er en international succes. Udover deres fantastiske produkter, har Kari Traa en positiv energi og sjæl som inspirere kvinder verden over.