Kajak Wave

WAVE SPORT KAJAK:

Wave kajakkerne giver et frisk pust til kajak sporten. Denne kajaktype prøver at kombinerer to sportsgrene, nemlig kajakdisciplinen med SUP disciplinen. Dette gør denne kajak type til en utraditionel kajak type, som kan anvendes til de små bølger på vandet. Formen på disse kajakker minder om et surfbræt, der er pustet op, hvor der er placeret et cockpit på toppen, så den minder om en kajak. Indtrykket for du bedre, ved at kigge på vores ovenstående produkter.

Du kan læse mere omkring kajakkens specifikationer på vores blog.

ONEOPENSKYS UDVALG AF HAVKAJAKKER:

Vi har her os OneOpenSky et bredt udvalg af forskellige havkajakker fra de to førende brands i industrien, Perception og Wavesport. Disse to brands producerer nogle af de bedste wave kajakker på markedet, og deres kajakker er derved proppet med de nyeste og fedeste teknologier. Wave kajakkerne kan købes i prislejet fra 4549-7699 kr. Det er derfor muligt at finde lige præcis den wave kajak, der passer lige til dit behov og dine kvaliteter.
Alle wave kajakker er til de lejesyge der gerne vil opleve bølgerne på vandet i en sjov kajaktype.

PLEJE OG OPBEVARING:

Opbevaringen af din wave kajak er ligesom alle andre kajaktyper, hvor det essentielle er, at kajakken ikke bliver deform, og derved vil sejle skæv i fremtiden.

Efter man har brugt sin kajak, anbefaler vi altid, at du tømmer din kajak for saltvand, og den herefter skyldes med ferskvand. Dette sikre, at kajakkens skal ikke eroderer og skallen begynder at boble.

På kortsigt anbefaler vi, at man lader sin kajak ligge på siden eller hænger den op lodret. Dette er positioner, der mindsker muligheden for at skævvride skroget og herved gøre kajakken skæv. Ved en længere opbevaringsperiode, anbefaler vi, at kajakken ikke er eksponeret for sollys eller opbevares indendørs, eftersom dette skader den ydre belægning og herved forkorter levetiden. Kajakken burde hænge i reb/stropper, der placeres 1/3 inde på kajakken, så den hænger stabelit og ikke skævvrides.

HVORFOR SKAL DU KØBE DIN KAJAK HER HOS OS I ONEOPENSKY?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores bredde sortiment af wave kajakker. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor lige præcis denne kajak type. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber en af disse lækre wave kajakker, vil vi kontakte dig angående levering. Online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du behøver ikke at tænke på uforudsete udgifter ved et evt. køb. Håber du finder hvad du har brug for! Vi ses på vandet.