Kajak-Touring

TOURING KAJAK:

En touring kajak dækker over et bredt sortiment af kajakker, og derved deres egenskaber. Du kan få alt fra hurtige smalle kajakker til bredde og mere begynder venlige kajakker. Normalt ses en touring kajak med et pakkerum bag ved føreren. Dette giver naturligt plads til at kunne transporter lidt tøj i form af en regnjakke eller lignende. Dertil gør hulrummet i kajakken synkefri. En touring kajak har en naturlig bred bund, der giver ualmindelig god stabilitet, der herved favoriserer motionister, eller jer der gerne vil på små dagsture.

Du kan læse mere omkring kajakkens specifikationer på vores blog.

ONEOPENSKYS UDVALG AF TOURING KAJAKKER:

Vi har her os OneOpenSky et bredt udvalg af forskellige havkajakker fra de to førende brands i industrien, Perception og Wavesport. Disse to brands producerer nogle af de bedste touring kajakker på markedet, og deres kajakker er derved proppet med de nyeste og fedeste teknologier. Touring kajakkerne kan købes i prislejet fra 4199-11199 kr. Det er derfor muligt at finde lige præcis den touring kajak, der passer lige til dit behov og dine kvaliteter.
Alle touring kajakker er til et meget allround brug, og er derfor et ideelt valg til dig, der gerne vil udforske de forskellige facetter af kajaksporten.

PLEJE OG OPBEVARING:

Opbevaringen af din touring kajak er ligesom alle andre kajaktyper, hvor det essentielle er, at kajakken ikke bliver deform, og derved vil sejle skæv i fremtiden.

Efter man har brugt sin kajak, anbefaler vi altid, at du tømmer din kajak for saltvand, og den herefter skyldes med ferskvand. Dette sikre, at kajakkens skal ikke eroderer og skallen begynder at boble.

På kortsigt anbefaler vi, at man lader sin kajak ligge på siden eller hænger den op lodret. Dette er positioner, der mindsker muligheden for at skævvride skroget og herved gøre kajakken skæv. Ved en længere opbevaringsperiode, anbefaler vi, at kajakken ikke er eksponeret for sollys eller opbevares indendørs, eftersom dette skader den ydre belægning og herved forkorter levetiden. Kajakken burde hænge i reb/stropper, der placeres 1/3 inde på kajakken, så den hænger stabelit og ikke skævvrides.

HVORFOR SKAL DU KØBE DIN KAJAK HER HOS OS I ONEOPENSKY?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores bredde sortiment af touring kajakker. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor lige præcis denne kajak type. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber en af disse lækre touring kajakker, vil vi kontakte dig angående levering. Online, her på siden, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter ved et evt. køb. Håber du finder hvad du har brug for! Vi ses på vandet.