Kajak-tandem

TANDEM KAJAK:

En tandem kajak er en yderst stabil og robust kajaktype, der giver dig alt den komfort man kunne ønske sig. En tandem kajak, er i folkemunde en 2 personers kajak. Vi har et bredt udvalg af Tandem kajakker, hvor du både kan finde konstruktioner, der minder om Sit On Top kajakkerne eller vores Touring kajakker.

Du kan læse mere omkring kajakkens specifikationer på vores blog.

ONEOPENSKYS UDVALG AF TANDEM KAJAKKER:

Vi har her os OneOpenSky et bredt udvalg af forskellige havkajakker fra de to førende brands i industrien, Perception og Wavesport. Disse to brands producerer nogle af de bedste tandemkajakker på markedet, og deres kajakker er derved proppet med de nyeste og fedeste teknologier. Tandemkajakkerne kan købes i prislejet fra 4899-9099 kr. Det er derfor muligt at finde den tandem kajak der passer lige til dit behov og dine kvaliteter.
Tandem kajakkerne er til jer, der gerne vil opleve kajaklivet sammen. Tandemkajakkerne er beregnet til to personer, så du har mulighed for at tage din bedre halvdel med ud på vandet.

PLEJE OG OPBEVARING:

Opbevaringen af din tandem kajak er ligesom alle andre kajaktyper, hvor det essentielle er, at kajakken ikke bliver deform og derved sejler skævt så din tandem kajak kan bruges mange år ud i fremtiden.

Vi anbefaler altid, at du tømmer din kajak for saltvand efter brug, som ellers kan forudsagde en deform kajak eller bobler i skallen. Herefter skal kajakken altid skyldes med ferskvand, fordi saltvandet eroderer kajakkens ydre belægning.

Vi anbefaler på kortsigt, at man lader sin kajak ligge på siden eller hænger den op lodret. Dette er positioner der mindsker mulighed for at skævvride skroget og herved gøre kajakken skæv. Ved en længere opbevarings periode, anbefaler vi, at kajakken ikke er eksponeret for sollys eller opbevares indendørs, eftersom dette eroderer kajakken og herved forkorter levetiden. Kajakken burde hænge i reb/stropper, der placeres 1/3 inde på kajakken. Dette bør ændres jævnligt, eftersom det ellers kan resultere i en deform kajak, der vil sejle skævt.

 

HVORFOR SKAL DU KØBE DIN KAJAK HER HOS OS I ONEOPENSKY?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores bredde sortiment af tandem kajakker. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor lige præcis denne kajak type. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber en af disse lækre tandemkajakker, vil vi kontakte dig angående levering. Online, her på siden, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter ved et evt. køb. Håber du finder hvad du har brug for! Så ses vi på vandet.