Kajak SitOnTop

SIT ON TOP KAJAK:

En Sit On Top kajak er en stabil kajaktype, hvor der i skroget er dannet et hulrum, der gør fartøjet synkefri. Kajakken er uden et traditionelt cockpit, men i stedet er på oversiden formet et eller to sæder, samt udformninger til ens føder. Disse kajakker er de mest stabile på markedet. Dette betyder også, at hvis uheldet skulle ske, at man væltede, er det hurtigt og nemt at vende kajakken om, og sætte sig på den igen eftersom den ingen cockpit har. Denne type kajak kan både bruges af familier, samt til de mere hardcore fiskere.

Du kan læse mere omkring kajakkens specifikationer på vores blog.

ONEOPENSKYS UDVALG AF SIT ON TOP:

Vi har her os OneOpenSky et bredt udvalg af forskellige Sit On Top, fra de to førende brands i industrien, Perception og Wavesport. Disse to brands producerer nogle af de bedste Sit On Top kajakker på markedet, og deres kajakker er derved proppet med de nyeste og fedeste teknologier. Sit On Top kajakkerne kan købeS i pris lejet fra 3499-9099 kr. Vi har forhåbentlig den Sit On Top kajak, der passer lige præcis til dig og dit behov.
Sit On Top kajakken er fremragende til alle nybegyndere i sporten, der gern vil prøve kræfter med kajak sporten, eftersom det er en nem og sjov kajaktype at starte på. Hvis du herefter skulle blive bidt af kajak livet, kan du prøve kræfter med de mere traditionelle kajak typer her.

PLEJE OG OPBEVARING:

Opbevaringen af din Sit On Top er ligesom alle andre kajaktyper, hvor det essentielle er, at kajakken ikke bliver deform og vil sejle skæv i fremtiden.

Efter man har brugt sin kajak, anbefaler vi altid, at du tømmer din kajak for saltvand og herefter skyldes med ferskvand. Dette sikre, at kajakkens skal ikke eroderer og skallen begynder at boble.

På kortsigt anbefaler vi, at man lader sin kajak ligge på siden eller hænger den op lodret. Dette er positioner, der mindsker muligheden for at skævvride skroget og herved gøre kajakken skæv. Ved en længere opbevaringsperiode, anbefaler vi, at kajakken ikke er eksponeret for sollys eller opbevares indendørs, eftersom dette skader den ydre belægning og herved forkorter levetiden. Kajakken burde hænge i reb/stropper, der placeres 1/3 inde på kajakken, så den hænger stabelit og ikke skævvrides.

HVORFOR SKAL DU KØBE DIN KAJAK HOS ONEOPENSKY?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig, med uddybende spørgsmål omkring vores bredde sortiment af Sit On Top kajakker. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor lige præcis denne kajak type. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber en af disse lækre Sit On Top kajakker, vil vi kontakte dig angående levering. Online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter ved et evt. køb. Håber du finder hvad du har brug for! Vi ses på vandet.