Havkajakker

HAVKAJAK:

Havkajakker er konstrueret til brug på havet eller fjorden, hvor der forekommer bølger. Designet på denne kajaktype er ”bananformet” med en flad bund, der giver god stabilitet i bølgerne og mere uroligt føre. Dertil er de fleste havkajakker udstyret med 2 vandtætte opbevaringsrum, hvor grej, tøj og lignende nemt kan opbevares. En hav kajak kan både sejles med ror, finner eller begge dele. Materialet kan være alt fra plastik til kulfiber.

Du kan læse mere omkring kajakkens specifikationer på vores blog.

ONEOPENSKYS UDVALG AF HAVKAJAKKER:

Her hos OneOpenSky har vi et bredt udvalg af de forskellige havkajakker fra de to førende brands i industrien, Perception og Wavesport. Disse to brands producerer nogle af de bedste havkajakker på markedet, og deres kajakker er derved proppet med de nyeste og fedeste teknologier. Havkajakkerne kan køber i pris lejet fra 6999-11199 kr. Det er derfor muligt at finde den havkajak, der passer lige til dit behov og dine kvaliteter.
Alle havkajakker er til et meget allround brug, og er derfor et ideelt valg til dig, der gerne vil udforske de forskellige facetter af kajaksporten.

PLEJE OG OPBEVARING:

Opbevaringen af din havkajak er ligesom alle andre kajaktyper, hvor det essentielle er, at kajakken ikke bliver deform, og derved vil sejle skæv i fremtiden.

Efter man har brugt sin kajak, anbefaler vi altid, at du tømmer din kajak for saltvand, og den herefter skyldes med ferskvand. Dette sikre, at kajakkens skal ikke eroderer og skallen begynder at boble.

På kortsigt anbefaler vi, at man lader sin kajak ligge på siden eller hænger den op lodret. Dette er positioner, der mindsker muligheden for at skævvride skroget og herved gøre kajakken skæv. Ved en længere opbevaringsperiode, anbefaler vi, at kajakken ikke er eksponeret for sollys eller opbevares indendørs, eftersom dette skader den ydre belægning og herved forkorter levetiden. Kajakken burde hænge i reb/stropper, der placeres 1/3 inde på kajakken, så den hænger stabelit og ikke skævvrides.

HVORFOR SKAL DU KØBE DIN KAJAK HER HOS OS I ONEOPENSKY?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores bredde sortiment af havkajakker. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor lige præcis denne kajak type. Du kan finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du køber en af disse lækre havkajakker, vil vi kontakte dig angående levering. Online, er der fri fragt ved køb over 499 kr., så du ikke behøves at tænke på uforudsete udgifter ved et evt. køb. Håber du finder hvad du har brug for! Vi ses på vandet.