JP Australia

JP Australia - Det bedste valg til alle vandsportsaktiviteter

JP Australia er et velkendt brand indenfor surf verden. JP Australia specialiserer sig indenfor windsurfing, stand-up paddleboard (SUP), og foil boarding. Brandet blev grundlagt i 1997 af Jason Polakow, en tidligere professionel windsurfer. Brandet er blevet bygget op omkring deres produkter af høj kvalitet og en løbende innovativ udvikling af udstyr for alle vandsport udøvere.

 

En af JP Australias største styrke er deres villighed til løbende at forbedre sig. Brandet skubber løbende til grænsen over hvad der tidligere var kendt som muligt, om det er windsurfing, SUP eller andet, kommer de sæson på sæson op med nye modeller, nye former, der har et formål, at gøre deres boards nemmere at bruge og hurtigere på vandet. Deres løbende udvikling har gjort JP Australia til en favorit blandt mange professionelle atleter, men også den almene vandsport udøver.

 

Prikken over i'et kommer gennem deres vilje til at efterlade det mindst mulige fodaftryk på miljøet. JP Australia stræber efter at minimere deres indflydelse på miljøet, gennem genbrugs materialer i deres produkter, valg af lokale leverandører for at minimere deres aftryk.

 

Kort sagt så er JP Australia til dig om du er professionel eller lige begyndt, vil deres produkter hjælpe dig til det næste niveau.

 

JP Australia Windsurfing

Windsurfing er uden tvivl en af de mest elsket vandsportsgrene i verden. Når det først bider fast, er det svært at stoppe igen. Følelsen af fart, boardet der flyver igennem vandet, er tidspunktet alt samles og går op i en højere enhed. Siden 1997 har JP Australia udviklet sig, gennem research og udvikling af deres produkter. Altid med et mål i tankerne, at give dig den bedst mulige oplevelse på vandet.

 

JP Australia SUP

Stand Up paddle eller SUP er blevet en af de mest populære sportsgrene på det danske vand. De første gange du forsøger at komme op og padle på boardet, vil det føles ustabilt, men som tiden går, vil dine evner løbende forbedre sig. På næsten ethvert stykke af vand der kan findes i Danmark har du en stor chance for at se surfere være ude at stå på deres SUP board.

JP Australia har et bredt udvalg af oppustelige- og faste SUP boards

 

Oppustelige SUP boards

En af de mange fordele ved oppustelige SUP boards fra JP Australia er deres welded seams teknologi. Det handler grundlæggende om at i stedet for at lime sømmene langs boardet, bliver de varmet op med luft, og efterfølgende presset sammen. Det giver tættere og mere holdbare søm, end mange andre oppustelige SUP boards.

Den anden fordel er selvfølgelig pladsen. De er nemmere at transportere, da de ikke fylder samme volumen som et fast board under transport. Et oppustelig sæt kan transporteres i en rygsæk, plus padlen ved siden af.

 

Faste SUP boards

Fordelen ved faste SUP boards er deres evne til at skære igennem vandet. Mange af JP Australias faste SUP boards, tilbyder også en mulighed for at tilføje en fuld windsurfing rig til boardet. Hvilket gør de også kan bruges til windsurfing, altså et multi board der kan bruges til både SUP og windsurfing.

 

JP Wing-Foiling

Ønsker du at prøve kræfter med den voksende vansport Wing-Foiling eller Wing Surfing, har JP Australia et godt udvalg af fantastiske boards. Wing-Foiling er en af de hurtigst groende vandsportsgrene i verden. Det er en kombination af windsurfing, kitesurfing og SUP. Sporten kan dyrkes under næsten alle forhold, hvilket giver dig en masse dage på vandet.

 

Endnu engang tilbyder JP Australia boards til Wing-Foiling, som både oppustelige og faste.

X-Winger

Deres wing-foiling faste boards har en kompakt konstruktion, der giver dig en god mængde af volumen og bredde. Dens opbygning giver dig lette take-offs og er tilgivende når du kommer op på foilen.

Wing Air

JP Australias oppustelige Wing-Foil board. Et kompakt board med en fremragende konstruktion, der giv dig følelsen af at stift board når du flyver på foilen. Samt det er lettere at transportere end et fast board.