Impactveste

Vores udvalg af Impact veste

Vi tilbyder en række forskellige mærker og modeller indenfor impact veste. Vi har 6 forskellige mærker af impact veste, hvor de store brands tæller NP, Jobe og O’Neill. Her kan du finde veste til enhver smag, og alle prisklasser. Vores impact veste koster imellem 399-1099 kr., hvor vi løbende køre en række supergode tilbud, som du kan se nærmere på her.

Impact vest

En Impact vest, er en vest der bruges til wakeboard, kite- windsurfing samt vandski. Vesten er utrolig vigtig at have på, hvis(når) man falder af sit board. Det er derfor meget vigtigt, at man får valgt den helt rigtige impact vest, der sidder tæt på kroppen.

En Impact vest må ikke forveksles med de to andre typer af veste – rednings- og svømmeveste – eftersom impact vestene ikke har den samme opdrift. Dette betyder også at en impact vest er lettere, samt giver bedre mobilitet, end de to andre vest typer. Impact veste giver dig samlet set en bedre bevægelighed, der er speciel brugbar til de øvende wake- og vandski entusiaster.


Hvorfor skal du købe din vest her hos OneOpenSky?

Her hos OneOpenSky, er vores fantastiske personale altid klar til at hjælpe dig med uddybende spørgsmål omkring vores veste. Dette skyldes deres lange erfaring indenfor de forskellige vandsportsaktiviteter, og ved derfor hvilken vest, der passer til dit behov. Så har du spørgsmål omkring vestene, kan du finde os i Herning og København eller over telefonen – 97 12 29 65. Hvis du er blevet forelsket i en af vores veste, så tvivl ikke. Vi leverer den gratis ved køb over 499 kr., og hvis du bestiller inden kl. 16, vil vesten være hos dig i morgen.