Huer til ski

HUER TIL SKI

Hvis du ikke er helt sikker, når du vælger dit hovedbeklædning og tilbehør, hjælper vi dig gerne. Hvis du har spørgsmål til vores hatte, kasketter og tilbehør, bedes du kontakte vores kundeservice. Du finder de nyeste trends og det hotteste hovedbeklædning hos One Open Sky.

Selv når du ikke er sikker på, når du vælger en hat eller kasket, vil du ikke pådrage dig nogen risiko hos os, fordi du kan returnere varerne og bestille dit hovedbeklædning eller tilbehør i en anden størrelse eller farve. Elegante hatte, bløde hatte og sporty kasketter - vi viser dig de nyeste kollektioner fra topmærker og trendsættere! Vi vil vække din fascination med stilfuldt hovedbeklædning og tilbehør igennem enestående kvalitet og design.

Foretrækker du en moderne trilby eller en knust udendørs hat? På vores side finder du også slående snowboard- og ski hatte fra top brands såsom Oakley, Picture, Mons Royale, Kjus og Volcom.

Vi tilbyder de rigtige former, farver, mønstre og materialer til en kold dag på pisten.

Indenfor huer er der to brands vi kraftigt kan anbefale. Mons Royale er et brand du aldrig går galt i byen med. Deres merino uld er en sikker vinder, det er komfortabelt og det er varmt, og hvad skulle man ellers kigge efter i en god hue? Udover det har vi Anon, deres huer er den perfekte kombination til deres goggles, med deres MFI teknologi, klikkes deres huer fast til dine goggles (Kun hvis du har MFI goggles fra Anon). Det skaber en luftæt overgang fra huen til goggles.