Huer herre

SKIHUE HERRE

Vi ved, at når du er på vej ud til (eller off) pisterne, er varme en vigtig faktor - det er derfor, One Open Sky bærer en bred vifte af herre-skitøj, skihue til kvinder, skihue til børn og vinter hovedbeklædning, der passer til alle dine behov. En af de mest populære stilarter er en beanie. Beanies er form tilpassede hatte, der sidder tæt på dit hoved og er den perfekte mulighed at bære den under skihjelmen. Der er også mange typer af hatte, såsom hue med øreklapper, små skygger eller pom-poms. Nogle skihue er endda foret med fleece eller pels for ekstra varme i det køligt vejr.

Tjek de forskellige stilarter af hatte, for at hjælpe med at indsnævre det, der er bedst for dig.

 

STILARTER

Beanie: Den mest populære stil med hatte er beanies eller "traditionelle" hatte, der har standardstørrelse og er designet med en tæt pasform, der ikke glider af eller falder let ned. Beanie hatte er nemme at bære under en hjelm.

Slouch: Mere stilfuldt end standard beanie, slouchy skihue har en større pasform, der giver mulighed for noget overskydende materiale øverst på hatten. Slouch hatte kan også foldes sammen for at få et mere traditionelt look, mens du tilføjer ekstra varme over dine ører.

Brimmed: Ikke det bedste til under hjelm. Den ligner typisk en beanie, men lidt mere tæt. Disse hatte trækker undersiden ved randen, hvilket får hele hatten til at føles strammere på dit hoved.

Ørepap: Den varmeste af flok, ørepaps hatte er typisk konstrueret af uld eller akryl og er lavet med en polar fleece foring for ved siden af hud komfort og ekstra isolering. De har en klap, der dækker hvert øre og ofte har en pom-pom på toppen.

Pom-Pom: Også kendt som ski bobble hatte. Disse kasketter har strik eller garn "bobble" eller pom-pom på toppen og er ofte foret med fleece for varme og ved siden af hudens blødhed. Skihuer findes også i mange forskellige materialer, så du kan vælge ud fra dine behov.