Helly Hansen

Helly Hansen

HISTORIEN OM HELLY HANSEN

Helly Hansen har nu i mere end 140 år lavet professionelt udstyr til den kvalitetsbevidste forbruger. Det hele startede tilbage i 1877, da kaptajnen Helly Juell Hansen fandt en bedre måde end hidtil, at beskytte sig mod de barske vejrforhold i Norge. Hurtigt blev en virksomhed skabt, som producerede vandtætte olieskindsjakker, -bukser, -hatte og -presenninger - Helly Hansen, en vaskeægte legende blev da en realitet.

Udstyr fra Helly Hansen bliver i dag brugt og betroet af professionelle på havet, i bjergene og på byggepladser verden over. Helly Hansens skitøj er i dag at finde ved mere en 200 skidestinationer og bæres af mere end 55.000 professionelle medarbejder på skidestinationerne. Samtidig er Helly Hansen udbredt på alle 5 oceaner og ses ofte på byggepladser. Helly Hansen kan ligeledes med stolthed fremhæve deres tilstedeværelse i nogle af sejlsportens mest ikoniske regattaer og sejlforeninger.

 

STORT UDVALG AF HELLY HANSEN HOS ONE OPEN SKY

Hos One Open Sky fører vi et stort udvalg af Helly Hansen produkter. Vi har nøje udvalgt produkterne, og vi kan derfor garantere dig, at vores Helly Hansen produkter altid er i den absolutte bedste kvalitet. Du kan her på siden finde de nyeste Helly Hansen produkter, hvor bl.a. skijakker, skibukser, skiundertøj, midlayers og flydeveste er nogle af vores favoritter. Helly Hansens udstyr til skisport er kendt verden over for, at indeholde den absolutte højeste kvalitet og foranderlige teknologier, som hele tiden udvider grænsen for det mulige, og samtidig giver dig en bedre dag på bjerget. Helly Hansen er bl.a. kendt for deres unikke Helly Tech® og LIFA® teknologien. Helly Tech® er en ny måde at opbygge skijakker og skibuksers skal, så de bliver endnu mere afvisende overfor vind, vand og smuds. LIFA® teknologien er kendt helt tilbage fra 1970, men er stadig utrolig anvendelig i dag. Teknologien leder din overskudsvarme væk fra kroppen og ud gennem tøjet.

Helly Hansen tilbyder produkter, som vil give dig en meget bedre dag på bjerget, men også produkter som du kan bruge i din hverdag i det ofte ustadige vejr i Danmark.

FOKUS PÅ MATERIALER, KVALITET OG DESIGN

Helly Hansen har gennem en lang årrække i branchen, slået deres navn fast som et kvalitetsbrand med stærke værdier. Helly Hansen har stærke holdninger til hvad et skiprodukt skal kunne, og derfor er de også blandt de førende indenfor netop skiudstyr. Kvalitet er altafgørende og for at kunne opretholde den rigtige kvalitet, er det ligeledes nødvendigt med de helt rigtige materialer, samtidig vægter Helly Hansen også deres designs højt. Helly Hansens produkter er designet i et rent og sportsligt design, som virkelig udtrykker stilbevidsthed og kvalitet. 

Flere af Helly Hansens skijakker kan modstå et vandsøjletryk på op imod 20.000 mm, hvilket er højt, det bliver derfor ikke din Helly Hansen skijakke der sætter grænsen for, hvornår vejret er for dårligt til udendørsaktivitet. Er vejret koldt kan du lune dig på et sæt af Helly Hansens fantastiske skiundertøj, som er lavet i den bedste kvalitet og de bedste materialer.

FIND DE NYESTE HELLY HANSEN HOS ONE OPEN SKY

Hos One Open Sky finder du alle de nyeste produkter fra Helly Hansen, som egner sig speciel godt til skisporten. Vi går op i kvaliteten og detaljerne, så du kan være helt sikker på at komme hjem med det rigtige produkt, som passer til dine behov. Vi er store fans af Helly Hansen, og hvis man ønsker et lækkert produkt, som ikke går ned på kvalitet og komfort, så er Helly Hansen klart et kig værd. Har du flere spørgsmål til Helly Hansen som brand, eller hvilke produkter vi tilbyder, så står vi altid klar med professionel hjælp.