Halsdisse

HVORFOR SKAL MAN HAVE EN HALSEDISSE TIL SKIFERIEN?

Der er flere årsager til at en halsedisse kunne være brugbar for dig, når du er afsted på skiferie, er størstedelen af din krop dækket ind i isolerende tøj, for at kunne holde på varmen, hvis man ikke bruger en halsedisser, er der et sted hvor varmen kan slippe ud, og det er fra halsen til øjnene. Derfor anbefaler vi at du tager brug af en halsedisser, for at holde varmen inde. 

HVILKEN HALSEDISSE SKAL JEG VÆLGE?

Der er utallige muligheder for valget af halsedisser. Prismæssigt er der halsedisser at finde fra den billige ende til omkring 30 kr. til den mere tunge ende af 450 kr. Pris og kvalitet hænger normalt sammen, og det gør det også i det her tilfælde, men bare fordi det er en dyr halsedisser, betyder det altså ikke at den passer til dine briller, eller hjelme. 

Hvis du er i besiddelse af et par goggles fra Anon med deres MFI teknologi i, vil vi kraftigt anbefale en halsedisse fra Anon med samme MFI teknologi, som betyder at du har en magnetisk klips i din brille, hvor halsedissen vil sætte sig fast til, for at skabe en vindtæt overgang fra halsedissen til din goggle.

Er du ikke i besiddelse af ovenstående goggles, vil vi anbefale at man prøver sig frem for at ramme sin stil, og grænsen hvor man finder dem mest komfortable. 

FIND DIT SKIUDSTYR HOS ONE OPEN SKY

Hvis det er første gang, du tager på ski og derfor aldrig har været ude at købe skiudstyr før, så vil vi selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med at finde det helt rigtige skiudstyr. Det kan også være, at det er ved at være på tide med lidt udskiftning af skigaderoben, hvilket vi også gerne vil hjælpe med hos One Open Sky. Det er vigtigt at finde noget skiudstyr, der er behageligt at bevæge sig i, og derudover skal det også være praktisk. Vi står klar med råd og vejledning til dine overvejelser af dette års skiudstyr, så du kan føle dig godt og sikkert pakket ind, til I tager den første tur ned ad pisten.

Du kan finde os i vores butikker, som befinder sig i Herning og København, eller på Mail: info@oneopensky.dk og Tlf: 97 12 29 65.