Skibriller & solbriller

Hvorfor er Goggles vigtige?

Skibriller bedre kendt som goggles er noget af det mest essentielle udstyr på din vinterferie. Og kan i sidste ende være afgørende for, om du har en god eller dårlig tur. Hvis du har stået i det snehvide landskab ved du, at vejret og lyset har en kæmpe betydning for, hvor meget du kan se. Hvis du tager dine goggles af og solen står højt kan det være svært at se noget som helts pga. den reflekterende sne og hvis der er overskyet, er det også meget svært at se mere end 2 meter foran dig, hvilket kan være farligt for alle.

Derfor er det super vigtigt, at have det helt rigtige set up i forhold til skibriller og vi har af den grund beskrevet lidt omkring de forskellige features, samt hvad du skal være opmærksom på i dette afsnit.

 

Hvilke features har de forskellige brands?

Hos One Open Sky forhandler vi kun de mest udbredte og kvalitetsorienterede brands på markedet. Derfor har vi de største udvalg fra Smith, Oakley og Anon. For at overskueliggøre er der her inddelt en oversigt over hvert enkelt brand:

Smith: dette brand laver googles med fokus på design og pris. Smith bruger nogle helt vilde features som fx den udskiftelige linse med 8 magneter og en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Derudover byder deres linser også på et POREX filter, der er helt unikt for Smith-brillerne.

Oakley: her er brandet, der uden tvivl vil imponere og overraske dig på alle punkter. Oakley er det mest udbredte mærke i verden og var pionerer indenfor eyewear til snesport. De tilbyder uden tvivl de bedste produkter, på markedet med features som den banebrydende Prizm linse, rammeløse designs og den fleksible O Matter ramme.

Anon: hvis du leder efter brillerne med flest features og flest features for pengene, så er det her du skal lægge dine penge. Anon brillerne kommer ofte med 2 Magna-Tech linser til forskellige vejrforhold og inkluderer ofte en maske, der gennem det smarte MFI system kan klipses op under brillerne, så der sluttes fuldstændig tæt ved ansigtet