G3

G3 - Producere produkter der holder

Baseret i Vancouver, BC, Canada, er G3 Genuine Guide Gear en uafhængigt ejet og drevet producent af brancheførende udstyr til backcountry skiløb og snowboarding entusiaster. Siden vores første lavinesonde, der blev lavet i 1995 for guides, har G3 været fortsat engageret i vores rødder; design og produktion af innovativt, holdbart og pålideligt udstyr, som professionelle og bjerg entusiaster kan stole på.

Nu med en vellykket 20 års historie med brancheførende innovation og udvikling af nye produkter bag os hviler G3 ikke på sine laurbær. Vores række af brugere er naturligvis vokset som backcountry bliss-intriger mere af det almindelige ski- og snowboard-samfund, men vores fokus forbliver den samme - omend lidt sjovere.

G3-ingeniører, der konstant søger forbedrede løsninger og nye produkter, er lidenskabelige skiløbere, der ikke er interesserede i at fremstille udstyr, der kun er så godt som det næste gigangant brand. Med backcountry skiløbere, snowboardere og sne-professionelle, der stoler på vores udstyr for deres sikkerhed, ydeevne og lette rejse, udfordrer vi konstant os selv til at skubbe grænserne. Nu med et komplet sortiment af ski, splitboards, klatringskind, AT-bindinger, stænger, pakker og lave sikkerhedsværktøjer stræber vi efter ikke kun at gøre vores udstyr innovativt, holdbart og pålideligt, men ligefrem behageligt og let at bruge.

Nyd og vær sikker. G3 har ryggen til begge.