Fischer

Hvad er Fischer historie:

Fischer er en af de første anerkendte ski brands, som vi stadig ser på markedet i dag. Firmaet blev grundlagt af Josuf Fischer tilbage i 1924, hvor det lige siden kun har taget fart. Dette resulterende i, at man i 1959 kunne kalde sig det førende firma indenfor produktionen af ski og skiudstyr. Fischer stoppede ikke her, for de havde/har altid større ambitioner om at kunne levere de bedste produkter til deres kunder, og vision eskalerede i 1974 med en fusion imellem de velkendte ski brands Dynafit, Kästle og Löffler, som gjorde at Fischer blev det største firma på markedet. Fischer koncern har sidenhen prøvet kræfter med en række forskellige sportsgrene som f.eks. Tennis. Disse tider er nu overstået, hvor man efter 2008 er gået tilbage til at fokusere på firmaets kerne kompetencer nemlig skiløbet.

Fischer er garant for høj kvalitet i alle deres produkt linjer:

Fischer er næppe et brand, som du har kunne undgå at høre om, hvis du har stået på ski før. Dette er der en meget simpel grund til, der kan beskrives med et ord, Kvalitet. Fischer har i deres 96 års levetid altid stået for at levere kvalitetsprodukter, der har skulle sikre dig den perfekte oplevelse på pisterne eller i langrendssporene. Deres vision er at efter forbrugeres høje forventninger til dem, og dette bliver de forhåbentlig ved med mange år fremover, så vi kan blive ved med at anbefale deres produkter i vores butikker og på nettet.
Fischer er verdenskendt for deres alpine ski, hvor de tilbyder alt fra carving ski til All mountain ski. Fischer har altid været sublime til at fremstille deres carving ski, der har den perfekte kombination af stivhed, skarpe kanter og en tilpasset base til alle slags niveauer. Derfor har de også en bredt udvalg af alpine ski, som du kan se nærmere på her.

Når man snakker om Fischer snakker man også om langrend. Fischer har i en længere årrække været det hotteste brand indenfor langrend, hvor de ved seneste OL vandt næsten 70% af de medaljer der kunne vindes i Nordic alpine disciplinerne. Det er derfor ingen tilfældighed, at Fischer tilbyder de bedste langrends produkterne der er på markedet, og derfor heller ingen tilfældighed at vi hos One Open Sky har Danmarks største udvalg af deres langrendsudstyr, som du kan tjekke ud her.

Hvorfor skal du vælge Fischer til din skitur?

Fischers alpine serie er til dig, der godt kan lide at holde sig indenfor de præpareret pister, hvor man kan få noget bid i sneen med skiens kanter. Her tilbyder de til gengæld et verdensklasseprodukt, hvor der kun er meget få brands de kan måles op imod, såsom Atomic og Head. Dertil producere Fischer en række super lækre skistøvler, i alt fra telemark til alpin og langrendsstøvler. Her kommer største delen af deres alpine skistøvler med en vacuum funktion, hvor man har mulighed for at få tilpasset skistøvlen til lige præcis din unikke fod med de krumninger og ujævnheder den nu skulle have. Dette kan du læse mere om her.

Fischer giver ikke kun de alpine skiløbere noget at se frem til. De producere de bedste langrendsski på markedet med deres unikke teknologier, hvor alt fra låsemekanismerne til skiens base er optimeret, til at give dig det bedste glid i sporene.

Hvad kan vi hjælpe med hos One Open Sky:

VI har her hos One Open Sky gjort en dyd ud af at have det største udvalg af Fischer ikke bare i Danmark, men i hele Norden. Det bliver derfor muligt for os at give dig det bedste udvalg og derved ikke gå på kompromis med dine behov. Vi er hvert eneste år på test tur i Sölden, for at teste de nyeste ski af, for at kunne rådgive dig til hvilke ski, der passer til dit niveau og behov på din skiferie. Det samme gælder indenfor langrendsski, hvor vi også gør en dyd i at kunne finde det perfekte match til dit behov. Her hos os i One Open Sky har vi specialiseret os indenfor skistøvler og tilpasningen af dem. Vi kan i begge vores fysiske butikker tilbyde en unik tilpasning af dine skistøvler, hvor vi byde har mulighed for at ændre skistøvlens skal, inder støvle og sål, for at give den bedste komfort du nogensinde har prøvet før. Vi håber at se dig næste gang i One Open Sky, hvor vi med glæde vil hjælpe dig med alt vore Fischer udstyr fra langrand til det alpine til den perfekte skistøvle til dine føder.