Faction

Hvem er Faction?

Faction er et Schweizisk baseret ski firma, som i dag både producerer freestyle ski, skifilm, ski- og snowboardtøj. Faction blev stiftet tilbage i 2006, og har årene efter set en markant vækst inden for deres ski kollektion, simpelthen fordi de kommer med en freestyle ski, som ikke ses hos andre ski producenter på markedet. Stiftelsen er sket af en flok passioneret skiløbere, som testede deres egne produkter i det episke Verbier i Scweiz. Med store fornavne som Candide Thovex har Faction formået at skabe en utrolig stor fan skare verden over. Faction har skabt et community af freeride- og freestyle riders, der elsker freestyle skiing og alt den frihed det indebærer. Faction har i flere år leveret prisbelønnet freestyle ski, som også benyttes af nogle af de største ski atleter verden over. Innovationer inden for letvægt-hybridkerner, rocker teknologier, fede designs og genanvendelige materialer har været med til at udvikle Faction som en af de største styrker inden for freestyle ski brand, som i dag fokuserer stort på avanceret ski teknologi og visionære mennesker. I sidste ende kan man ikke sige Faction uden at sige Candide Thovex. Verdens måske bedste og mest alsidige skiløber, som faktisk har sin egen serie af Faction ski, som også kan findes hos One Open Sky. Faction er derudover det første skimærke som er med i 1% FOR THE PLANET.

 

Factions ekstraordinære freestyle og freeride ski

Faction er kendt for deres udvikling af progressive freeride- og freestyle ski, som år efter år er kommet tilbage med forbedringer og nye designs. Det er derfor umuligt at snakke Faction, uden at nævne nogle af deres top ski serier som: Candide, Prodigy og Dictator. Candide serien er Candide Thovexs signature skiserie. En skiserie som er bygget til hele bjerget og en samling af de bedste teknologier, der reflekterer en ultra vild all mountain twintip ski, og måske endda den bedste på hele markedet. Candide har fokuseret på at skabe en freestyle og freeride ski med et blødt flex i tip og tail, men uden at gå på kompromis med kantgreb til pisten og sidecut bredde til backcountryen. Faction CT 2.0 kommer med en vægt af bare 1950 gram. Prodigy serien er udviklet til freerideren, som elsker en powder og surfy freeride ski. Factions Prodigy serie er kendt for at sin store rocker og bredde til pudderelskerne. Faction har derudover også designet Prodigy serien med en 3mm camber under foden, så de dage hvor den står på hårdpakket pister stadig kan carves optimalt på en backcountry ski. Hele Prodigy serien er lavet med et sidecut kaldet directional twintip, hvilket betyder at forskien er lidt bredere end bagskien, som man kender det fra almindelige piste ski. Med  Faction Prodigy 2.0 finder du en allmountain freestyle og freeride ski. Factions Dictator ski er kendt som freeride skien, som tilbyder et ekstraordinært skiløb på pisten. Dictator er lavet med den klassiske freerider flat tail som høj stivhed, så den kan bruges over hele bjerget.  Dictator 2.0 tilbyder dobbelt titanal forstærkningsplader, sandwich konstruktion og letvægts træ kerne med en 95mm taljering, som tilbyder masser af manøvredygtighed og leg på pisten. Dictator serien er tiltænkt freeride, men modellerne Faction Dictator 1.0 og Faction Dictator 2.0 er meget anvendelige som allmountain pisteski. 

 

Hvorfor skal man vælge en Faction ski og hvad er forskellen?

Hvorfor man skal vælge Faction Ski over andre modeller er ret simpelt. De er designet i samarbejde med en af verdens bedste og mest alsidige skiløber, de bliver brugt af verdens bedste atleter inden for freestyle skiløb, også tilbyder de en variation af teknologier og serier, så du kan vælge den, der passer til din køre stil på bjerget. Factions Candide serie er skabt til skiløberen som gerne vil have det bedste teknologier samlet i en ski. Faction Prodigy er skabt til skiløberen, som elsker pudder, men som stadig besøger parken og shredder pister når forholdene ikke altid er som de skal være. Faction Dictator er derimod skabt til freestyle skiløberen som elsker at shredde bjergets pister, men som stadig higer efter de vilde surf dage i backcountryen, hvor puddersne og nye lines sætter dagsordenen.

Find de nyeste og det største Faction sortiment hos One Open Sky

Hos One Open Sky finder du et komplet Faction sortiment, hvor freestyle ski og freeride ski er i fokus. Vi er eksperter i Factions udvalg, og hvis vi selv skulle vælge en freestyle ski til skituren, så var Faction klar blandt de udvalgte. Vores Faction sortiment rummer alle serier, og hvis du har spørgsmål til en specifik model, eller gerne vil høre mere om Faction som brand, så står vi altid klar med professionel vejledning hos One Open Sky.