Egalis

Hvem er Egalis?

Ejet af giganten Tahe Outdoors den ledende europæiske vandsports virksomhed, som der levere kvalitets både og padler. Deres mission er at ændre folks liv, ved at introducere dem til - kayaking. De mener at sejle kajak er noget det mest befindende som eksistere, derfor ønsker de at skabe produkter som forhåbentlig ville ændre folks liv. De producere deres passion i Frankrig og Estonia, hvor de overser hver detalje samt arbejder imod at være maks bærebygtige. Opstart i 1989 af en lille gruppe konkurrence padler, første projekt var at hjælpe deres Finske kollegaer i det ‘Finnish Canoe Federation’, som gav dem blod på tanden. I håb om mervækst kom de to brødre ind Marek Pohla og Janek Pohla med i 2007, hvor at virksomheden blev opdelt i 5 undervirksomheder, 3 fabrikker og 130 medarbejder.


Derfor skal du vælge Egalis

Deres kvalitet reflektere på alle produkterne, da de ikke går på kompromi. De er nogle af de største i Europa, med slag til flere end 35 lande. De har vundet en masser priser for innovation, 2011 vandt de prisen for deres avanceret bygnings metode med harpiks. Med masser års erfaring indenfor konkurrence padling, benytter de alt deres erfaring de har opnået gennem hele deres karriere, til at designe og bygge deres højkvalitets produkter.


Egalis hos One Open Sky

Egalis er en af pionererne inden for kajakbranchen, derfor vælger vi at sælge dem. Egalis' produkter forener pris og kvalitet. Der er lagt meget arbejde i, at produkterne er slidstærke og Egalis har en enorm erfaring med at samle og sy alle slags produkter til kajaksporten.