Dynastar

Hvem er Dynestar?

Det startede i 1963, logoet med det slanke overskæg begyndte, da 2 producenter med stærke ambitioner, Starflex skis og Dynamic indgik samarbejdet omkring det nye Dynastar - en klog kombination af Dynamic og Starflex. 1966 var året det tog fart, nemlig 2 af deres skiløbere vinder deres 3 første verdensmesterskaber, samt 3 sølvmedaljer. Herefter bliver de hovedproducenter for størstedelen af kommende verdensmestre.


Dynestar: WE LIVE SKIING

Mere end 50 individuelle produktionstrin, som bruger moderne maskiner og traditionel produktion, der sammensætter ski i den højeste kvalitet. Atleter på tværs af discipliner stoler på deres teknologi og ydeevne. Baseret på dette motto, Dynastar producere ski til pro, amatør eller entusiast: On-Piste, Allmountain, Racing, Freeride, Touring, Telemark og Freestyle skis som kan bruges af både mænd og kvinder. Når vi snakker om kvinder: i 2001, var Dynastar de første der introducerede en kvindekollektion. Disse modeller var designet med kvindekroppen i sigte og hvad den kræver på pisten.


Udviklingen af Dynastar

Når de designer nye ski, er de i dialog med atleter for at bruge deres inputs. F.eks. deres Powerdrive Technology var udviklet af deres Factory Team. Atleter samlet fra forskellige områder om det er racing, moguls, touring eller skicross, samarbejder de med Dynastars ski ingeniørerne omkring komposition, design og teknologi. På grund af dette, tilfredsstiller den alle behov for en professionel skiløber, som giver dem endnu flere verdensmesterskabs medaljer.