One Open Sky er Danmarks største på vand- og snesport. Vi har et kæmpe udvalg og de bedste priser inden for skiudstyr, snowboardudstyr, skitøj, SUP, kitesurfing, windsurfing, wakeboard, neopren og tilbehør. Alle One Open Skys medarbejdere er aktive skiløbere, snowboardere og/eller surfere og har mange års erfaring med de produkter vi sælger. Derfor kan vi altid garantere dig den optimale vejledning og de bedste produkter og priser.

Vores onlineshop er spækket med over 10.000 produkter fra de mest populære brands og udvalget rækker bredt. At levere en top kvalitet til gode priser er vores højeste prioritet.

HISTORIEN

One Open Sky blev stiftet i 1982 under navnet Nautic Surf og Ski med salg og distribution af windsurfudstyr. Siden er udvalget vokset, navnet er skiftet, der er kommet flere butikker til – og vi er i dag Danmarks førende forhandler inden for vand- og snesport.

Udover onlineshoppen oneopensky.dk, har vi butikker i København og Herning som begge er en del af Surf & Ski samarbejdet.  

Hos One Open Sky er vi er selv entusiastiske skiløbere, snowboardere, windsurfere, sup’er, wakeboardere, kitesurfere, surfere og kajakroere. Vi har derfor førstehåndsviden og mange års erfaring med de produkter vi sælger. Vi lægger stor vægt på ærlig og kompetent vejledning. Vores fokus og passion er inden for snesport og vandsport og vi har et ambitiøst mål om altid at guide vores kunder til det bedste udstyr og de ultimative oplevelser.