Dalbello

Hvem er Dalbello?

Dalbello er en italiensk specialist i skistøvler grundlagt i 1974 af Alessandro Dal Bello, en sand skomager. At være placeret ved siden af bjergene på et sted kaldet Asolo, er vi den eneste producent, der stadig producerer hver eneste støvle på sin egen fabrik her i Italien.

Italiensk følsomhed for unikt og avanceret design, teknologiske løsninger og lidenskab for støvlen gjorde Dalbello til et top mærke, der vandt 10 olympiske medaljer i 2014 og støttede topatleter i freeriding og verdens mesterskabsløb.

Bag sejrene er et hold af fremragende atleter, der har stor indflydelse på produktet og dets præstationer. Deres erfaring og daglige brug fører til en permanent fremgang og kontinuerlige forbedringer. Teamet arbejder meget tæt med vores interne ingeniører og designere og er et ægte medlem af den globale Dalbello-familie.

Kraften i vores "italienske familie" er en vigtig del af vores virksomhedskultur. Vi er meget stolte over disse unikke værdier og de mennesker, der støtter vores ideer og visioner.