Crashpants

CRASHPANTS SKI- OG SNOWBOARD BESKYTTELSE

Det er ikke kun vovede, der vælger at bære kropspanser - den lidt ekstra beskyttelse bliver stadig mere populær blandt fritids skiløbere. Uanset om det er for dine udforskninger i backcountry eller tricks i skateparken, kan crash pants bogstaveligt talt være et need to have, hvis du tilfældigvis lander på halebenet eller på andre skrøbelige og følsomme dele omkring hoften.

Sportsfolk kan køre op til 80 km/t, når de fyrer ned af skråningen. Det kræver virkelig meget held, at svinge sig forbi mennesker og træer i en massiv fart uden at ramme noget. Producenterne fra Burton, tager altid højde for de øgede sikkerhedskrav. Med en bred vifte af ski- og snowboard beskyttere, med fokus på din hofte region, skaber de støddæmpninger som er nødvendige.

HOFTEN ER EKSTREMT VÆSENTLIG

Hoften er en delvis følsom del af kroppen. Crashpant til at beskytte hoften, og de skrøbelige sensitive dele i hoften, gør crashpants en fremragende opgave i at begrænse de stød man kan få af at vælte. Sikkerhed og sundhed kommer først, da du ikke ønsker, at din skitur slutter med en skade.

NØDIGT TILBEHØR

Mens hjelme er blevet en almindelig del af udstyret, er beskyttelsesbukser og håndledsbeskyttelse endnu ikke nået dette niveau. Men især dem, der kan lide at gå køre parker, vil de kunne stole på deres beskyttelse. Sikkerhedsudstyret tilbyder ikke kun beskyttelse mod kvæstelser, men det giver dig også komfort. På grund af udstyret vil tage det smertefulde fald.

INNOVATIVE MATERIALER

For nogle år siden var beskyttere og sikkerhedsudstyret lavet af lavkvalitets plast. Men i dag bliver der kun brugt ekstremt sofistikeret materialer. I stedet for en hård skal, er de nu lavet af skum, som gør dem ekstrem bløde. Ved brugen af innovative teknologier og topklasse materialer er deres beskyttelsesudstyr blevet åndbare, samt tilbyder høj sikkerhed.