Burton

HVEM ER BURTON?

Burton er efterhånden blevet et af de bedst etablerede snesports brands indenfor snowboardudstyr, snowboards og snowboard tøj. Burtons Historie startede tilbage i 1977, hvor Jake Burton dedikerede sit liv til at tage snowboarding fra baghaven og ind på skibjerget. Efter at snowboarding er vokset har Burton haft et stort fokus på at udvikle de bedste produkter i samarbejde med verdenseliten af atleter indenfor snowboarding. Gennem de sidste 40 år har Burton præget udviklingen og snowboard sporten med nye innovationer og designs, som i den grad har sat sit præg. I dag er bæredygtighed blevet en del af alt hvad Burton gør og står for. Burton er en af foregangsmændene for konstant at søge et lavere bæredygtigt indtryk, så vi alle kan have mere glæde af snesporten.

DET KAN DU FORVENTE FRA BURTON

Burton søger konstant at skabe nyt snowboard udstyr, som kan bruges af alle, skabe en bedre oplevelse på bjerget og samtidig afsøge nye grænser for snowboarding som sport. Om du er en park-, powder, all mountain eller splitboardrider, så er det garanteret at Burton har svaret. Her på siden finder du snowboardtøj, snowboards, snowboardstøvler, snowboard tasker, dame snowboardjakker, snowboard handsker, snowboard tools og meget mere. Burton er kendt for at udvikle snowboards I god kvalitet, masser af performance og præcis de nye teknologier deres professionelle atleter efterspørger. Burtons Deep Thinker snowboard er et snowboard designet til freestryle over hele bjerget. Et rigtig all mountain snowboard, som kommer med directional camber og masser af lethed. Custom X snowboardet fra Burton er derimod et snowboard til den øvede, som gerne vil køre med fed stil, sætte fede rail kombinationer og lege i parken. Et snowboard, som bliver brugt af verdenseliten verden over. Process snowboardet for Burton er kendt som det legesyge snowboard til freestyle med et lækker pop, som kan tage dig med overalt på bjerget. Du finder også populære snowboardstøvler som Burton Ruler og Moto, som gerne vender tilbage år efter år med nye forbedringer. Burton har også udviklet det populære Boa lukkesystem, som gør det til en leg at få støvlen af og på. Det nyeste og fra Burton er Step-on bindinger og Step-on snowboardstøvler, som også kan findes her på siden. En revolutionerede bindingsteknik, som gør utrolig nemt at komme i og ud af snowboardet. Du finder også snowboard handsker og luffer designet i samarbejde med den populære Gore-Tex teknologi som sikre åndbarhed, vandtæthed og varme fingre hele dagen i sneen. Burton designer fede funktioner med stil!

  

HVORFOR SKAL MAN VÆLGE BURTON TIL SKITUREN?

Når du står ned af bjerget på dit nye snowboard og snowboardudstyr fra Burton, så er der ingen tvivl om at folk vil bide mærke i det. Et anerkendt brand, som designer og udvikler deres produkter i den kvalitet som en snowboarder har brug for – Noget som er stilet, men som stadig gemmer på en masse fede features. Burton har lagt sig i toppen når det gælder snowboardudstyr, og vælger man at køre med Burton, så skal man også forberede sig på fede specifikationer, som man måske ikke finder hos alle andre snowboardbrands. Mange af Burtons skijakker er designet til at performe som en snowboarder ønsker. Det betyder altså, at der er taget strategiske valg af placeringen af syninger og et loose fit som tilgodeser den generelle snowboarding stance. Søger man en snowboardjakke som er ekstra åndbar og vandafvisende, så har Burton udviklet deres underbrand AK. AK er snowboard skal jakker, som er tyndere end den traditionelle forede snowboardjakke, men som tilegner sig speciel godt til snowboarding på grund af den åndbarhed og store fleksibilitet som skal jakken tilbyder. Der er mange fordele ved at vælge en skal jakke, og specielt når man snakker om lag-på-på princippet og et højt aktivitetsniveau. Du kan læse mere om lag-på-lag princippet her.

FIND DET NYESTE BURTON UDSTYR HOS ONE OPEN SKY

Vi har samlet det nyeste Burton udstyr her på siden, hvor du både vil kunne finde snowboardudstyr til damer og snowboardudstyr til herrer. Udstyr som passer lige ind i en rigtig riders behov på bjerget. Vi er eksperter i Burton, og vil altid stå klar til at hjælpe dig, hvis du også søger de nyeste trends indenfor alt hvad snowboarding bringer.